Слави Трифонов: Румен Радев няма нищо общо с референдума ни за президентска република

  • 26 януари 2023 15:18

  • 2398
  • 40
© 7/8 TV
Слушай новината Слушай новината

Не съм се виждал с Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, откакто е президент, не съм разговарял с него. Ние го подкрепихме на последните избори, но не бяхме само ние – имаше и други политически партии. Нашата подкрепа беше като политическа формация и като граждани. Не съм водил никакви подобни разговори с него, които касаят идеята за референдум. Това каза на пресконференция лидерът на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в по повод започнатата от партията тази седмица подписка за произвеждане на национален референдум за избори за Велико народно събрание, което да реши за промяна формата на управление от парламентарна на президентска република.

Това е отдавнашна наша идея - в България да има мажоритарен избор, а президентската република е най-висшата форма на това да има мажоритарен избор. Президентът Радев няма нищо общо с цялата тази история, мога да гарантирам това, заяви Трифонов.

В отговор на въпрос той отрече референдумът да е "предизборен кьорфишек", като подчерта, че ИТН няма нищо общо с "Възраждане" и е съвпадение провеждането на референдума за президентска република с този за запазване на българския лев.

"Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" представиха и данните от проучване, направено по тяхна поръчка от германската социологическа агенция "Ипсос", което подкрепя идеята за президентска република. 

Едва около 26% са удовлетворени от демокрацията в България, сериозно е и недоверието към държавните институции – 87% не вярват на Народното събрание, 2/3 не вярват на Министерски съвет и прокуратурата. Висок кредит на доверие има към президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, сочат още данните от проучването. 

ИТН внесе в НС подписка за свикване на национален референдум за президентска република

Лидерът на ИТН уточни, че партията няма да се коалира с никого на предстоящите предсрочни парламентарни избори.

Ако влезем в следващия парламент, ще направим всичко възможно той да е работещ, за разлика от този, който приключва, заяви Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, като отбеляза, че все още не е решил дали ще се кандидатира за депутат.

Според него промяната в резултатите на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" на последните избори е свързана с неудовлетворените очаквания на хората, които са им гласували доверие.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2398 40

Свързани новини

Коментари 40

Добави коментар
◍•ᴗ•◍✋Лeнa Mycтaka✌️

2023.01.27 | 05:00

38
✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ = Лъв☀️: tiny.cc/cwk1vz ☞☠️Гнyceн-мaнгaл-cвoдниk = ✡️DОMUZ✡️: tiny.cc/o230vz ☞☠️Гнycнa, дoлнa cвoдничka = ✡️Cвинkя-Maтopицa✡️: tiny.cc/r230vz ☞⚡XYЙ, XYЙ, XYЙ, зa kypвитe и пeдepacитe c keтчapa, ГOЛЯЯЯM, XYЙ!⚡: tiny.cc/hv11vz ☞⚡Wald Drache-Fick die Polizei[I]⚡: tiny.cc/mdayuz ☞⚡Wald Drache-Fick die Polizei[II]⚡: tiny.cc/zdayuz ☞⚡Wald Drache-Fick die Polizei[III]⚡: tiny.cc/xdayuz ☞⚡Wald Drache-Fick die Polizei[IV]⚡: tiny.cc/vdayuz ☞✋CTO гoдини ЗATBOP зa CATAНATA-БЪЛГAРОУБИЕЦ Боко-Канибала от Бaнкя⚡: tiny.cc/w0b1vz
✋Mиpoлюбa Бeнaтoвa✌️

2023.01.27 | 15:04

40
卐Heil Hitler!卐 ☞⚡ⒽⒾⓉⓁⒺⓇ koйтo «интeгpиpaшe» мaнгaлитe-cвoдници, изнacилвaчи и yбийци пpeз koминa, вce пo-вeчe щe ни липcвa!⚡☜ 卐Sieg Heil!卐 ☞⚡Дoлy мaфиятa!⚡: tiny.cc/abx1vz ☞⚡Дoлy Бългaроубиецa Цигaн-Бoko-Гoмнoтo oт ceлo Xepakoвo!⚡: tiny.cc/vbx1vz ☞⚡ДEЦИГAНИЗAЦИЯ!⚡ ☞⚡ДEЦИГAНИЗAЦИЯ!⚡ ☞⚡ДEЦИГAНИЗAЦИЯ и ДEМИЛИЦИOНEPOЗAЦИЯ⚡!: tiny.cc/x4w0vz ☞⚡☠️Maнгaл-cвoдниk ce интeгpиpa eдинcтвeнo и caмo ПPEЗ KOМИH!☠️☠️☠️⚡ ☞⚡Ha видoв дeн, всички мангали-сводници и своднички, зaeднo c цялaтa им poдa, в трудови лагери, и в пет сутритнта под строй на работа!⚡ ☞⚡Конфискация на цялото имущество и пари на престъпните цигански кланове и всички в трудови лагери доживот! ☞⚡Тpи пъти днeвнo бoй c kaмшиk нaгoлo, бoй, бoй, бoй и пaк бoй, мaнгaл сaмо c бoй сe oпpaвя, бoй пo гнycнитe мaнгaли-сводници, бoй дo пocиpaнe!⚡ ☞⚡ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за Бългaроубийците Бoйкo Meтoдиeв Бoрисoв, Axмeд Иcмaилoв Axмeдoв-Дoгaн и Pyмeн Гaйтaнckи-Bълkа!⚡: tiny.cc/yx42vz ☞⚡Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!⚡: tiny.cc/2y42vz ☞⚡Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!⚡: tiny.cc/4y42vz ☞⚡ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo!⚡: tiny.cc/6y42vz ☞⚡Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми!⚡: tiny.cc/hwczuz ☞KYPBИTE от ДAНC, KOПEЛДAЦИTЕ от БOП, ДЖEЛAТИТE oт COБТ и ГAВAЗИTE от YБO нa ЧEHГEЛA!⚡: tiny.cc/b4dzuz ➤⚡Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите!⚡: tiny.cc/zp6zuz ➤☀️❤️☀️❤️☀️❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE❤️☀️❤️☀️❤️☀️: tiny.cc/qewyuz
Off

2023.01.27 | 06:58

39
ПовЕрвахме, ама ей сега.
Асар

2023.01.26 | 18:36

37
От кога се извъди такъв лъжец бе г-н трифоновда ти се невидимо у бизнессмена
Гнусно сакато изчадие!

2023.01.26 | 18:27

36
Да гориш в Ада, мършо продажна!
Анонимен

2023.01.26 | 18:22

34
Защо си хабиш думите. Няма кой да ти повярва.
Анонимен

2023.01.26 | 18:24

35
Дезинформацията на Слави не върви.

2023.01.26 | 18:13

33
От Европейския казват,че няма пари за ограда на общата граница у нас ама за Посрайна де не е даже в тоя съюз може
Да бе да

2023.01.26 | 18:07

32
И ти не си от учиндол, а софиянец.
1

2023.01.26 | 16:44

16
Че каква е разликата между Копейкин и (п)Резидента на Решетников?! Няма такава, нали? Путинопитеци и национални предатели и двамцата!
ох

2023.01.26 | 18:07

31
само да ни вкарат господарите ви от кравария във войната с български военни няма да има место където да се скриете краварски тролове от някое нпо на грант... ще видите и путлер и митлер и копейкин резиденти ... тричане п@плач мръсна ограничена краварска
ама

2023.01.26 | 18:02

30
като бяха с подмяната и продай бг на кръга капитал беше добре с бесепето, а ... всички на копанката... вашата семка мръсна копилдашка тролска

2023.01.26 | 17:48

28
Същите като тиквата, крушовската биволица и кypвенцето на Амет Сополя. За сеньор Янев да не говорим, зеления чорап на зеления чорап.

2023.01.26 | 17:54

29
Радев може да няма общо, но Путин има.
Емѝ...

2023.01.26 | 17:47

27
отпадъци.

Добави коментар

Водещи новини