Михалев от ДБ: Блокират всичко, което искаме да се приеме в парламента

  • 25 януари 2023 12:36

  • 454
  • 1
Михалев от ДБ: Блокират всичко, което искаме да се приеме в парламента
© Булфото (архив)

„За да саботират комисията за изясняване на собствеността и акциите на Пловдивския панаир от ГЕРБ направиха така, че председател на комисията да е от „Български възход”, а не от „Демократична България”, които са вносители на идеята за комисия”.

Това заяви в предаването „Твоят ден” на NOVA NEWS депутатът от ДБ Стоян Михалев.

Христо Иванов: Разумната дата за избори е 2 април

„Всяко едно нещо, което искаме да се приеме, то е блокирано по един или друг начин и то не минава. Чуваме, че се готвят в следващия парламент също да протакат нещата и да ходим отново на избори”, каза той.

Депутатът има притеснения, че до края на 48-ото народно събрание ще продължи подобно поведение. „Опасявам се, че нещо сходно се очертава и с промените в НПК и за механизма за контрол на главния прокурор. ГЕРБ ще си го закачат това като значка – ще кажат – направихме всичко възможно, вкарахме го, даже го гледахме на първо четене. Всичко започва отначало”, каза Михалев.

„Опасявам се, че ще направят така и за признаването на Гладомора от 1932-33 г.- в Украйна за геноцид. При гласуването на дневния ред тази точка се измества, ще се оправдаят с това, че този парламент не е имал достатъчно време да разгледа темата”, описа депутатът от ДБ.

„Мандат на БСП няма да подкрепим, не смятаме да връщаме ГЕРБ и Борисов на власт…. Всички сме заложници на един бивш премиер, който не може да се примири, че повече не може да управлява България”, заяви Стоян Михалев.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
454 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2023.01.25 | 13:32

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини