Ненчева от БСП: Заявките за нови леви партийни проекти са мъртвородени

  • 24 януари 2023 11:50

  • 383
  • 0
Ненчева от БСП: Заявките за нови леви партийни проекти са мъртвородени
© Нова нюз

Следват поредните излишни избори. От две години сме в едно непродуктивно дежавю. Желанието за консенсус и разбирателство липсва в цялата политическа атмосфера. Заявките за нови леви партийни проекти са мъртвородени. Това каза за "Твоят ден" Веска Ненчева от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

По думите ѝ БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е най-демократичната партия и би позволила на напуснал да се върне, ако поиска.

"Нов председател ще изберем когато му свърши мандата. Никоя институция не бива да се меси в живота на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, така както ние не го правим. Малко в повече идва критиката от външни лица. Трябва да си зададем въпроса защо е тази силна атака? Говореше се, че ще държим мандата, но ние го върнахме и не го използвахме като презумпция за запазване на нашия лидер. Атаките срещу нас са упорити и устойчиви", посочи тя.

Според нея всички са концентрирани върху случващото се в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. "Нашата устойчивост и последователност е основание да се замислим за атаките срещу нас. Това ни нанася щети", сподели Ненчева.

БСП върна третия мандат на Радев, той поясни кога ще разпусне НС и ще насрочи новите избори

Радина Лазарова
383 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини