Росица Кирова (ГЕРБ): Скандалът с "Nexo" поставя важните въпроси за двойния стандарт и морала в политиката

  • 23 януари 2023 15:44

  • 1008
  • 7
Росица Кирова (ГЕРБ): Скандалът с "Nexo" поставя важните въпроси за двойния стандарт и морала в политиката
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

Скандалът "Nexo" поставя важните въпроси за двойния стандарт и морала в политиката, каза днес във Видин народният представител Росица Кирова. Тя и областният координатор на политическа партия ГЕРБ-Видин Александър Матеев дадоха пресконференция по актуални теми в дунавския град.

Кирова допълни, че „начинът, по който е била финансирана една политическа партия, за да се домогне до властта, поругава задачите и очакванията, които ни поставя и изисква от нас българското обществото“. Тя попита „как можем изобщо да изградим правова държава като законите се потъпкват и поругават от онези, които ги създават“.

Народният представител коментира и темата за предстоящия предсрочен парламентарен вот, като каза, че партия ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е направила и невъзможното, за да има редовно правителство.

За да докаже, че не финансира терористи: Nexo извади транзакциите до Махмуд Айеш

Областният координатор на партията Александър Матеев бе категоричен, че „сегашният модел на управление „Радев” е абсолютно неприемлив и вреден – модел на беззаконие и популизъм“.

Кирова и Матеев коментираха и поредицата от проблеми на Видин и региона. Като най-тежък народният представител определи „трагичното състояние на видинската областна болница“.

Часове преди пресконференцията стана ясно, че местна жителка е починала, а повиканата да окаже помощ линейка е пристигнала 35 минути след сигнала. Росица Кирова определи като крайно неразумно внесеното от кмета на Видин искане в Общинския съвет за опрощаване на данъци и такси от близо 400 хил. лв. на видинската болница.

„Общината да задели тези 400 хил. лв. и да ги даде на болницата, която да закупи модерна апаратура и извърши належащия ремонт на детското отделение. Вместо това кметът иска да хвърли тези пари в краката на министъра или на Радев”, каза още  Кирова и допълни, че „това е още един пример за това как ни качват на пързалката на бесния популизъм”.

Мая Йорданова
1008 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
ПО МИРИЗМАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ !

2023.01.23 | 16:30

1
ГЕРБАВА ПУДКА И РАЗВАЛЕНА РИБА !!!
sms

2023.01.25 | 15:15

7
да и джвакаш рунтавата п...утка
PaulaFox

2023.01.23 | 22:42

6
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Goo-gl.me/id389076
Емѝ...

2023.01.23 | 19:15

5
Ортаците на српски мутри не знам какво си отварят устата за "морал в политиката".
????

2023.01.23 | 18:44

4
А,СКАНДАЛИТЕ с :КТБ,ПЪТНАТА КАРТА,НОЩНОТО ШКАФЧЕ,Барселона,"Белене","Лукойл","Росенец","ДЖУДЖЕТАТА",ХАЗАРТА,Мата Хари,гласът от ЗАПИСИТЕ,Капитан Андреево,ПАНАИРА,.........................,за МИЛИОНИТЕ,МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА ОПГ"герб"и ЯТАЦИ,КАКВО НАЧАЛО ПОСТАВИХА,"Другаркоооооооооо"????!!!
ZeЛЕвСКИ

2023.01.23 | 18:35

3
СВИКВАЙТЕ ГЕйРБАВИ ДРоГа́Ре ТУЛу́ПИ ☭, ..... КОМУНИСТА ПОЖАРНИКАРа агент "БУДА"-ла☭ ИЗТЕЧЕЧЕ В КАНАЛА ЗАЕДНО С ВАС ФЕНОВЕТЕ МУ.. ИДВА РЕДА НА КАСКЕТА ГЕШЕВ........ ОТ ТУК НАТАТЪК ТИКВАТА ШЕ ГЛЕДА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТКЪДЕ ОПАШКАТА НА КОНЯ НА ПАМЕТНИКА, НА ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ.... ИЛИ ОТ ОФИСА НА БАЙ СТАВРИ....МУ-ХА-ХА
Въпрос

2023.01.23 | 17:00

2
Абе, тая поредна свиркаджийка на гюдерийката на СИКаджийската мутра не беше ли оная "хубавица", дето първо въртеше свирки на Сакатия от Учиндол, дето имаше обща фирма със свиреп и издирван в цял свят косоварски трафикант на наркотици и оръжие?! Ама, мръсна подлого на Сакатия и на СИК,, ти да не би, освен всички друго да си кьорава и глуха ма, нищожество? Да, може да си придобила милиони в общи фирми с наркобосове и престъпници, но си нищожество ма, Росната! И не разбра ли, че за Щатите въпросът с Nexo е приключил?! Само че, "хубавице", дето си майсторка по духане на гюдерийките на Сакатия и на СИКаджийта, не са приключили въпросите с чекмеджето, с къщата в Барселона, с милиардите, откраднати от престъпната геребрастка сган, на която сега щедро си предложила и задника, и вмирисаната си пу@ка!

Добави коментар

Водещи новини