Татяна Дончева: Социалистите не са крепостници на БСП

  • 22 януари 2023 17:50

  • 1845
  • 0
Татяна Дончева: Социалистите не са крепостници на БСП
© Булфото (архив)

"Социалистите не са крепостници на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е". Това заяви пред БНР лидерът на Движение 21 Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в.

„Искаме да имаме знакови хора на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в листите на новото ляво движение. И не е възможно, и не е прилично да участваме в процеса по реформиране на Столетницата. Това е работа на хората от партията. Не може действията ни да са свързани с катализиране на процеси в нея“, добави тя.

"Новото ляво обединение ще бъде евроатлантическо, а Румен Радев няма нищо общо с него", посочи още Дончева в предаването „Политически НЕкоректно“.

Дончева с още подробности за новото ляво обединение

„Президентът може да си има проект, но ние няма да стоим да го чакаме, нито ще се обявяваме за негови пажове“. Имаме амбицията да обединим части от лявото и това може да стане във времето, обясни тя.

„Очакваме този политически субект да се развива по подобие на гръцките модели и да обхване една значителна част от лявото. Той ще се покаже, че политиката може да се прави по друг начин“.

"Създаването на такъв субект трябва да изпълни две задачи", отбеляза Дончева. „Да се види, че сериозни хора се занимават с това и може да им се има доверие, както и че те могат да поставят икономическа и социална програма на ниво“, добави тя.

"В рамките на голямото политическо пространство трябва да започне обединяване на политически субекти, за да се върне то към нормалното отпреди 2000 г.", смята Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в.

"Отиваме на предсрочни избори, защото политическите сили не са в състояние да излъчат управление", обясни лидерът на Движение 21. „Поради предразсъдъци, лична немощ и липса на визия за развитие на страната“, каза още тя.

Оставането в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е личен избор, отбеляза Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в.

Крум ЗарковКрум ЗарковКрум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „Алфонс дьо и Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее ще вземат лично решение. Кирил Добрев  обяви, че ще си остане в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и няма да бъде част от този проект“

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1845 0

Свързани новини

Водещи новини