Тома Биков: ГЕРБ се променят постоянно, дори и като персонален състав

  • 22 януари 2023 14:36

  • 1475
  • 18
Тома Биков: ГЕРБ се променят постоянно, дори и като персонален състав
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в се променят непрестанно, дори и като персонален състав. Това посочи пред БНР депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за.

„Може би сме партията, която си е признала най-много грешки и то докато е управлявала. Ако се върнете, ще видите колко министерски оставки има. Всяка от тях е признаване на грешка пред обществото и пред нашите избиратели“, каза събеседникът на медията

"Нямаме намерение да признаваме нищо пред "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" и "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", посочи още той.

„В момента те са в позиция да признават свои грешки, а не го правят. Ако са морален стожер на обществото, би трябвало да се отнасят така и към себе си. Това, че са заобикаляли закона, когато са приемали дарения, не ги води към признания. Личи, че това е корпоративно финансиране", добави парламентаристът.

Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за изрази личното си мнение, а не позицията на партията си, че трябва да се направят промени в Закона за финансиране на политическите партии. „Необходимо е да бъде увеличено публичното финансиране на партиите и да бъдат забранени всякакъв тип дарения, ако искаме да няма схеми и зависимост“, добави той.

Биков посочи, че от 2-3 години българската политическа система се намира в период на трансформация, която предстои да бъде завършена в  рамките на тази година.

„Едно преминаване на двублоков модел с един ляво-либерален център и един дясно-консервативен център. От тях се структурират различни мнозинства. Това отнема сериозна обществена енергия. Двете формации, изразяващи тези тенденции, са ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ПП“, каза още народният представител.

Даниел Лорер с подробности за плана на ПП

"Като една от възможностите да бъде ясно очертан този разлом е коалирането на ДБ с ПП", посочи депутатът.

„Ще ми бъде интересно как ще се случи трансформацията в ДБ по отношение на бюджетната политика, ако тръгнат да се коалират с ПП. Те демонстрираха диаметрално противоположни цели и намерения по отношение на бюджета.  Очевидно по-големият коалиционен партньор ще наложи своите виждания“, коментира той.

"В тази нова ситуация БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е играе ролята на второстепенен фактор", обясни още Биков.  

„Тепърва ще се дебатира доколко имаме съвместимост с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, защото към този момент и в рамките на 48-то НС бяхме на различни позиции по основните стратегически теми“, добавиТома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за.

"Нашият основен политически опонент в момента са ПП", заяви той.

"ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с тепърва ще трябва да се позиционира в този нов модел", каза депутатът и добави: Те намират правилния начин да се позиционират в различни ситуации.

"Вярвам във възкресението, но мисля ,че то се е случвало само веднъж - преди 2000 години". Така Биков коментира възможността НДСВ отново да стане значим играч на политическата сцена.

"С колегите от СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на работим добре и около тази ос ще се явим на избори", каза той и добави: Не сме мислили за разширяване. Предстои да видим.

"В определени сектори имаше положителни резултати от работата на това служебно правителство", смята Биков.

"В сектор „Сигурност“ още не могат да се справят с щетите, нанесени от Бойко Рашков", отчете още той.

"Това, че някой разговаря с някого не означава, че ще коалира с него или че ще му възприеме идеите", напомни Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за.

"Не мисля, че България ще стане президентска република", посочи Биков.

Той обясни още, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в нямат  предпочитания за датата, на която ще се проведат следващите изборите.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1475 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар
PaulaFox

2023.01.23 | 00:54

18
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Goo-gl.me/id389076

2023.01.22 | 19:32

17
ГРОБ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ КАТО СДС СЛЕД КАТО ПОЛОВИНАТА ОТ ТОЛУПИТЕ ВЛЕЗНАТ В ПАНДИЗА , А ХРАНИЛКАТА В КОЧИНАТА ОСТАНЕ ПРАЗНА.
христо

2023.01.22 | 18:41

16
долу ГЕРП и дупесе
христо

2023.01.22 | 18:40

15
мишка

2023.01.22 | 18:04

12
ГЕРБ ще управляват в следващия парламент, защото след тези злополучни 2 години от преврата, организиран от Радев, с помощта на руските агенти и олигарси. Вече всеки разбра, че няма кюлчета, няма Барселона.
До 13

2023.01.22 | 18:27

14
Картинката е по-дълбока, но не искам да отдавам внимание на този лъжец и комисионер, който няколко пъти прегази закона и нямаше изобщо право да е премиер. Радвам се, че повече няма да е фактор за нищо, само клиент на правосъдието.
руските агенти

2023.01.22 | 18:15

13
са тези, които свалиха правителството на Кирил Петков - коалицията газпром. ОПГ ГРОБ, ДПС, израждане, славуца и радев.
????

2023.01.22 | 17:53

11
Какво се ПРОМЕНЯ бе "другарю"Биков,ПРАВИТЕ се на ЛУДИ и НИЩИЧКО не КАЗВАТЕ за:КТБ,ПЪТНАТА КАРТА,НОЩНОТО ШКАФЧЕ,Мата Хари,Барселона,"Белене","Лукойл",ХАЗАРТА,"ДЖУДЖЕТАТА",Капитан Андреево,..............,ит.н.,...........,за МИЛИОНИТЕ,МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА Ви ОПГ "герб",ама хайде де ЦЯЛА България ЧАКА ИСТИНАТА!!! Хайде де,ПРОМЕНЕТЕ и си ПРИЗНАЙТЕ!!! ХАЙДЕ де!!!!
PaulaFox

2023.01.22 | 17:20

10
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Goo-gl.me/id389076
Просто човек

2023.01.22 | 16:08

7
Едни и същи бок.луци сте в парламента...
Но винаги си

2023.01.22 | 17:12

9
Оставате агресивни павиани, крадци и бандити!

2023.01.22 | 17:05

8
мазен лакей, от семейство на мутри

2023.01.22 | 16:00

6
Ние ще ви променим,вие неможете

Добави коментар

Водещи новини