Христо Проданов: Твърденията за съвместно управление на БСП с ГЕРБ и ДПС са внушения

  • 22 януари 2023 14:18

  • 890
  • 2
Христо Проданов: Твърденията за съвместно управление на БСП с ГЕРБ и ДПС са внушения
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

"Твърденията за съвместно управление на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е с ГЕРБ и ДПС са внушения. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е има ясна позиция и изпълнява това, което е обещавала преди избори. Вкарвали са ни в различни коалиции, но тези прословути познавачи не са познавали досега".

Това каза пред БНР Христо ПродановХристо ПродановХристо Проданов е Магистър по Индустриален Мениджмън. Собственик и управител на заведения за от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Събеседникът на медията подчерта, че е рано да се говори за управленски формати, при положение че дата за предсрочни избори дори не е обявена.

Кирил Добрев: Много вероятно е в следващия парламент да видим коалиция между БСП, ГЕРБ и ДПС


"Проектът "Левица" (инициативата "Обединена левица" - бел. БНР) има за цел да обедини лявомислещи хора, но в миналото тези хора са били част от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и са били в основата на разделянето на лявото политическо пространство. Затова заявката за обединение на лявото е смущаваща. Не виждам потенциал тези хора да са променили мисленето си. Те винаги са защитавали личния си интерес, това няма нищо общо с обединение на лявото пространство. Това е по-скоро път за разделение на лявото", каза още той.


В предаването "Неделя 150" Проданов допълни, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е протегнала ръка към всички в парламента: Идеята ни беше не да влезем и да започнем да предпоставяме разделителни червени линии. Прегледахме програмите на всички партии. Поставихме примерни въпроси, които обединяват. Целта на лидерската среща беше да дойдат лидерите и да кажат дали искат да се направи някакво управление, кризисно управление, което да приеме бюджета, важни закони. Очевидно няма съгласие за такъв тип управление, затова няма какво да направим, освен да върнем веднага мандата.

Местната политика е важна, затова БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще се отнесе изключително сериозно към местните избори. Левицата ще издигне собствен кандидат за кмет на София, но решението ще бъде взето от градската конференция.

Валери Зайцев
890 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
!!!

2023.01.22 | 18:07

2
"Другарю"Проданов,това НЕ е твърдение ,а самата ИСТИНА!!! "БСП"="бсп"+"дпс"+ ОПГ"герб"----КОАЛИЦИЯ "РАЗДЕЛЯЙ и ВЛАДЕЙ" ИЗЛЕЗЕ от НЕЛЕГАЛНОСТ,само Вие ли още НЕ Сте РАЗБРАЛИ?!?!?! А,и НЕ само това,ЗАВРЪЩАТ се ТАМ и СТАРИТЕ "ВЪЛЦИ" Георги,Таня,Мая,Румен,Сергей,Бойко ..........и т.н.,.........,за да се ПОДЕЛЯ ПЛЯЧКАТА очаквана от Европа!?!?!? И,КАКВА СТАНА тя "Другарю",ВРЪЩАМЕ СТАРИТЕ ,а МЛАДИТЕ ги ИЗХВЪРЛЯМЕ?!?!?! А,ЗАЩО ли,"Другарююююююююююююю"????НАРОДЕ????
PaulaFox

2023.01.22 | 17:20

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Goo-gl.me/id389076

Добави коментар

Водещи новини