Португалски евродепутат идва на посещение у нас по покана на Андрей Новаков

  • 19 януари 2023 19:23

  • 409
  • 2
Португалски евродепутат идва на посещение у нас по покана на Андрей Новаков
© ГЕРБ
Слушай новината Слушай новината

Португалският евродепутат Лидия Перейра пристига на работно посещение в България на 20 и 21 януари по покана на своя колега от ЕНП и областен координатор на ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в област Благоевград Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна.

Освен член на Европейския парламент, Лидия Перейра е и президент на младежката организация на Европейската народна партия (YEPP). В първия ден от своето посещение Лидия Перейра ще проведе среща със заместник-председателя на Народното събрание и народен представител от Област Благоевград Росен Желязков. Двамата ще обсъдят сътрудничеството на Народното събрание с Европейския парламент и бъдещи възможности за сътрудничество конкретно в областта на младежките политики. Предвижда се и среща с кмета на община Благоевград Илко Стоянов. 

Евродепутатът Андрей Новаков призова Европейската прокуратура да се заеме с изнесените данни около разследването за Nеxo

На 20 януари в Благоевград Лидия Перейра ще участва в дискусия с млади хора, организирана от Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна и европейския комисар по иновации, научни изследвания, култура, образование и младеж Мария Габриел. Програмата на Перейра включва също разговор с председателя на Младежи ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Георг Георгиев и среща с млади хора от общините Сандански и Костенец, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Лидия Перейра е родена през 1991 г. Завършила икономика в университета в Коимбра (Португалия) и магистърска степен по европейски икономически изследвания от Европейския колеж (Брюж, Белгия). Избрана е за евродепутат през 2019 г. и оттогава участва в комисиите по икономически и парични въпроси, по околна среда, обществено здраве и безопасност на храните, както и в делегациите за връзки с Китайската народна република и отношения със Съединените щати. Наскоро тя беше избрана в постоянната комисия по данъчни въпроси, в която е координатор на групата на ЕНП, а също така е включена в специалната подкомисия за борба с рака.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
409 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
????

2023.01.20 | 07:20

2
А,ПРЕВОДАЧ от испански на български от Барселона НЕ е ли ПОКАНИЛ?!
PaulaFox

2023.01.19 | 23:18

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Goo-gl.me/id389076

Добави коментар

Водещи новини