"Възраждане" иска Радев да наложи вето на закона за дерогацията за внос на руски нефт

  • 19 януари 2023 12:28

  • 650
  • 3
© Getty Images

На брифинг в кулоарите на парламента от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" коментираха решението на парламента при криза държавата да може да поеме оперативния контрол над рафинерията в Бургас.

Миналата седмица Народното събрание взе едно безпрецедентно решение, с което подготвя стъпката по прехвърлянето на единствената българска рафинерия в други ръце. В чии точно, ние няма как да знаем, можем само да подозираме с оглед на това, че тези, които предложиха това нещо, са идейните последователи на онези, които продадоха рафинерията на "Лукойл" преди повече от 25 г. Т.е. те знаят как да прехвърлят имущество, преди – от държавни в частни ръце, сега – от едни частни в други частни ръце. Това е скандално и унищожава перспективата пред българския пазар на горива, и създава много сериозна възможност за изключително тежък дефицит на вътрешния пазар, заяви лидерът на партията Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика.

По думите му, ако не бъдат предприети мерки, България ще стане вносител на горива.

Гласуваният законопроект е в синхрон с един европейски парламент, с който европейците ни забраняват да продаваме нефтопродукти, които са произведени в нашата платформа "Лукойл" в България, защото са с произход петрол от Русия, коментира депутатът от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" Стоян Таслаков.

Парламентът прие законопроекта за държавния контрол над “Лукойл Нефтохим Бургас”

Това е поредното лицемерие на европейските бюрократи, които са ни оставили една вратичка – единственият възможен износ е за воюващата Украйна. Както стана ясно вчера от чуждестранни медии, малка и бедна България е помагала тайно на Украйна и 1/3 от горивата на машините на Украйна, с които се водят бойните действия, са с произход от България, от "Лукойл", произведени от руъски петрол. Искам да задам на партиите, с чиито гласове мина този законопроект – ДПС, ГЕРБ, "Демократична България" и "Български възход", въпроса дали по този начин се надяват да продължи ужасната братоубийствена война в Украйна, за да имаме някакъв износ и нашата рефинерия да работи, посочи Таслаков.

От "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" призоваха президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на да наложи вето на гласувания закон за дерогацията за вноса на руски нефт.

Константин Тодоров
650 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
PaulaFox

2023.01.19 | 23:30

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Goo-gl.me/id389076

2023.01.19 | 16:21

2
Да побързат, че чорапа иска нови избори и иZраждане ще останат под чертата, заедно с кyPнелката и червените анусчета.
КОПЕЙКИН !!!

2023.01.19 | 15:07

1
ЧАМАДАН – НАХУЙ – МАГАДАН !!!

Добави коментар

Водещи новини