Може ли да се реализира мандатът на БСП?

  • 19 януари 2023 08:10

  • 683
  • 3
Може ли да се реализира мандатът на БСП?
© Фейсбук/ Искрен Арабаджиев
Слушай новината Слушай новината

"Имаме сериозни разминавания с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и по отношение на позицията за войната в Украйна, и по отношение на еврозоната, и по отношение на съдебната реформа."Това каза пред БНР Искрен Арабаджиев, "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"".

В ПП не смятат, че това може да се реализира с мандата на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Искрен Арабаджиев: Шансовете за реализиране на втория мандат са минимални

Според Арабаджиев компромиси по тези теми не могат да се правят. Той уточни, че могат да подкрепят политики, но не и да участват в правителство.

Арабаджиев припомни допирните точки в т.нар. хартиена коалиция между БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

"Нека, ако искат, да пробват правителство на малцинството. Ние направихме компромиси още с нашето правителство на четворната коалиция, когато включихме много различни партии в управлението. Нека да видим в момента партиите до какъв компромис са готови да стигнат", коментира депутатът от ПП в предаването "Преди всички" относно съдбата на третия мандат.

Животът на Народното събрание е много кратък, отбеляза Искрен Арабаджиев.

"ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в бутат напред в дневния ред теми, които използват за политически нападки, за пропаганда, сякаш не иска да се състави правителство, а се подготвят за избори", заяви Арабаджиев.

Местните избори са последният стълб, който държи подкрепата за ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с" и чрез зависимостите в малките населени места се задържа подкрепата за сегашния модел. Затова ПП ще се фокусира върху местния вот и се надява да пробие там, поясни Искрен Арабаджиев.

"Времето е на наша страна", посочи той.

Кирил Петков: ПП ще е готова за местните избори, ще търсим съюз с демократичните общности

Последвайте канала на

Десислава Станева
683 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
PaulaFox

2023.01.19 | 10:34

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Goo-gl.me/id389076
Дортотея

2023.01.19 | 09:54

2
Пробвайте се тъпако.В следващия парламент да ви няма схемаджии долни
Име

2023.01.19 | 09:39

1
Не никакъв случай марш долни чаршафи на мафията вън от България просяци долни

Добави коментар

Водещи новини