ВМРО в Пловдив: Защо няма проекторешение за Панаира?

  • 18 януари 2023 14:43

  • 263
  • 1
ВМРО в Пловдив: Защо няма проекторешение за Панаира?
© Facebook

Позиция на групата на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа в ОБС- гр. Пловдив във връзка с извънредната сесия. 

В извънреден порядък от днес за днес е насрочена сесия по казуса с Пловдивския панаир.

Озадачени сме защо толкова бързо, само в рамките на 2 часа и половина от уведомлението до началния час на извънредното заседание беше свикана тази сесия.

Гергов за Панаира: Само съдът може да реши кой е крив и кой е прав

Учудването ни е два пъти по- голямо от така предложения дневен ред като в предложението за свикване на извънредна сесия няма проекторешение към него.

Смятаме, че както Закона, както правилника на Общинския съвет е дал достатъчно други форми за дебат по темата, като обществено обсъждане, като заседание на комисията в ОБС, като заседание на политически представените групи в ОБС.

Ние, общинските съветници от групата на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа ще вземем участие в тази сесия при наличие на кворум за провеждането й и изрично ще настояваме да се внесе проекторешение към точката от дневния ред от вносителите на предложението.

Смятаме, че публичните финансови средства, идващи от джоба на пловдивския данъкоплатец, следва да се разходват прозрачно. Тази сесия без проекторешение се превръща в една скъпоплатена обществена дискусия и предизборен театър за сметка на общественоважния за града интерес, а именно опазването на Международния панаир от неброжелателни ръце.

Ще настояваме и за мотивите за свикването на тази извънредна сесия, защото според нас няма причина тя да се случва в извънреден порядък.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
263 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2023.01.18 | 15:28

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Goo-gl.me/id389076

Добави коментар

Водещи новини