Даниел Митов: Кирил Петков и Корнелия Нинова да кажат защо лъгаха за оръжието за Украйна

  • 18 януари 2023 11:37

  • 2235
  • 9
© Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

Крайно време е да възстановим по един или друг начин разваления от 2 г. насам ред в българската парламентарна демокрация лидерите да разговарят по приоритети, по решения. Това каза пред журналисти в кулоарите на парламента депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Даниел Митов в отговор на въпрос как ще постъпят от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за връчения на БСП трети мандат за съставяне на правителство и дали Бойко Борисов би отишъл на среща с Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, предаде репортер на Novini.bg.

Нормално е да има лидерска среща, нормално е да се търсят точки на сближаване и да се установи има ли възможност за мнозинство в рамките на този парламента или няма. От друга страна, ние имаме решение на нашия Конгрес, че няма как да влизаме в коалиционни отношения с БСП или да подкрепяме правителство с мандат на БСП, заяви Митов.

Попитан отново очаква ли се Бойко Борисов и Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за да седнат на една маса, депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в посочи: "Аз очаквам всички лидери да седнат на една маса. Очаквам лидерска среща, както заяви г-жа Нинова. Очаквам там да е и Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, и Христо Иванов, всички. Вярно, че Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и Христо Иванов седяха на една маса доста дълго време, това няма да е някаква новина".

Според него ще е много трудно да бъде направено правителство с третия мандат.

Бойко Борисов обяви решението си за третия мандат

В отговор на въпрос за статията германския всекидневник "Ди Велт", че България е изнасяла оръжие за Украйна по време на правителството на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, Даниел Митов коментира: "Очевидно "Ди Велт" са чули какво сме казвали ние много дълго време. Още по времето на правителството ан Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически ние ги призоваавхме да си кажат, че пращат оръжие за Украйна и още в миналия парламент да вземем решение за военно-техническа помощ за Украйна. "Ди Велт" не са открили нещо ново, големият проблем е защо лъгаха, защо Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически лъгаха и обясняваха, че нито един куршум не е отишъл. Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за продължава да го твърди, а Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически пък тръгна да се хвали с това. Защо лъжеше г-н Петков? Сега можеше да имаме модернизиранa противовъздушна отбрана, можеше да сме дали и други неща на Украйна и да сме успели през програмите за междусъюзническа взаимопомощ да модернизираме въздушната си отбрана".

„Ди Велт“: България е покрила една трета от нуждите от оръжие на Украйна

По думите му скандалът с Nexo поставя два големи въпроса.

Първият е за начина, по който се финансират политическите партии в България. Другият въпрос е какво бившият министър на финансите Асен Василев е искал да прави системи с българската система за електронни разплащания, като е искал тя да бъде обвързана с подобни небанкови оператори, оператори на криптовалута, което е изключително рисково, отбеляза Митов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2235 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
PaulaFox

2023.01.18 | 15:36

9
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Goo-gl.me/id389076

2023.01.18 | 13:43

8
ГЛАВНИЯ ТЪПАНАР НА ГРОБ ПАК ПОЧНА ДА КВИЧИ , ЗНАЧИ ВСИЧКО Е НАРЕД.

2023.01.18 | 13:23

7
ТИХО БЕ ИДИОТ
Ббннннн

2023.01.18 | 12:55

6
Това което искат ГЕРБ е комунизъм
Жнммм

2023.01.18 | 12:52

5
Митов дрънка глупости защото на неговата партия и се изплъзна властта
Жхййййх

2023.01.18 | 12:51

4
Митов да млъква защото знаем защо приказва глупости
Анонимен

2023.01.18 | 12:32

3
То да кажат на хора а не на подлезурковци
Тълъфъла

2023.01.18 | 12:10

2
И педали,спите ли,вашата мама мръсна модераторска
Петров

2023.01.18 | 12:04

1
Къде видяхте в статията че България е дала оръжие ,нещастни мишки .

Добави коментар

Водещи новини