Атанасова: Ще обмислим възможността за участие в лидерска среща, ако БСП ни поканят

  • 16 януари 2023 14:42

  • 426
  • 2
Атанасова: Ще обмислим възможността за участие в лидерска среща, ако БСП ни поканят
© Булфото (архив)

ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на ще обмислят възможността дали да участват в лидерска среща, ако БСП организира такава и ако отправи покана към лидерите на коалицията. Това коментира в Русе председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,, след като по-рано днес президентът Румен Радев връчи третия мандат за съставяне на правителство на "БСП за България". 

"Имайте търпение да изчакаме Националния съвет на БСП да се събере и дали ще реши да покани на лидерска среща някой от лидерите на парламентарните групи, в това число и на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на. Въпреки нашата идеологическа противопоставеност с БСП и с тяхната парламентарна група, ние трябва да уважим усилията на всяка парламентарна група, на която ѝ е връчен мандат и от която се очаква да го реализира", каза Атанасова. 

На въпрос дали ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще подкрепи правителство с мандат на БСП, Атанасова заяви, че позицията на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е уточнена многократно с проведен конгрес, но "това не означава, че ако Националният съвет на БСП даде мандат на госпожа Нинова да проведе лидерска среща и покани лидерите на партиите от нашата коалиция, ние няма да обмислим тази покана".

Десислава Атанасова показа новия политически тест за почтеност

"Бих казала една арабска поговорка, с която и госпожа Корнелия Нинова си е позволила да даде анонс, че когато дойдат трудни времена, решението е в търпението", каза Атанасова. 

Тя отбеляза, че от първия ден на сформиране на това Народно събрание от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на обясняват за необходимост от лидерска среща, както и да се изготви управленска програма или документ по национални приоритети, под който да стоят подписите на лидерите на парламентарните партии, които биха подкрепили правителство. 

"Винаги има нужда от разговори, когато касаят бъдещето на държавата ни. Липсата на политически диалог не трябва да бъде толерирано", каза още Атанасова. 

Председателят на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Румен Христов заяви, че диалог в парламента трябва да има.

"Ако бъдем поканени на такава среща, ние ще вземем участие. Но не очаквайте от СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на да подкрепи БСП - това няма как да се случи. Скептичен съм към осъществяване на третия мандат", каза Христов.

Според Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, връчването на третия мандат на БСП е желание да не се състави правителство. 

"На третия мандат трябва да му се даде шанс. Ако не се намери мнозинство, което да подкрепи правителството на госпожа Нинова, прогнозата ми е, че изборите ще бъдат в края на март или в началото на април тази година", заяви  Атанасова.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
426 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Пешо

2023.01.20 | 07:03

2
Говориме за ЛИДЕРИТЕ,а КОЙ е лидер на ОПГ "герб",КОЙ?! А,КОЙ е ЛИДЕР на КОАЛИЦИЯТА "РАЗДЕЛЯЙ и ВЛАДЕЙ"-"БСП"="бсп"+"дпс"+ОПГ"герб"?!?!?!
PaulaFox

2023.01.16 | 18:27

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Goo-gl.me/id389076

Добави коментар

Водещи новини