Кралев: Големият въпрос е дали Nexo е финансирала български партии и медии

  • 16 януари 2023 13:53

  • 736
  • 3
Кралев: Големият въпрос е дали Nexo е финансирала български партии и медии
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Големият въпрос е дали криптобанката Nexo е финансирала български партии и медии.

Това каза днес на пресконференция във Варна депутатът от ГЕРБ-СДС Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във, цитиран от БТА. Според него скандалът около тази институция далеч надхвърля пределите на нашата страна. Кралев припомни, че в момента тече разследване по темата и бе категоричен, че то трябва да изясни дали между ексфинансовия министър Асен Василев от „Продължаваме Промяната“ (ПП) и „криптофараоните“ е имало връзка и каква е тя. 

Борисов: Ако няма виновен за Nexo, да го пишат на нас

В последните седмици станахме свидетели на разкрития около управлението на ПП, че то е било подвластно на множество корупционни практики и е заложило множество кризи, допълни зам.-председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Даниел Митов. Според него за криптобанката тепърва ще се говори в детайли. По думите му в момента всички от ПП се чудят как да се измъкнат от настоящия скандал и най-вероятно отново ще заговорят за „мафия“, статукво“ и че са онеправдани. Митов допълни, че такива обяснения са нелепи на фона на това, че освен главният прокурор на страната с криптобанката се занимават още 9 прокурори, които не са наши сънародници.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
736 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Господи!

2023.01.17 | 18:07

3
Каква охранена свиня! Че този герберастки "министър" 12 години не е спирал да плюска бе!
PaulaFox

2023.01.16 | 18:29

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Goo-gl.me/id389076
!!!

2023.01.16 | 14:10

1
Големият въпрос, Крадлев, пардон - Кралев е бил ли е твоят СИКаджийски главатар, знаков престъпник от подземния свят, съдружник във фирми с татко му на основателя на Nexo и с юридическия консултант на тази компания! Така де, като си толкова "любопитен", задавай и други въпроси, а не онези, които са удобни на Тиквата от Банкя! А, и Бик Томов, познат като Цанка от "Околовръстното" както" и "Къдравата Сю", били ли са с въпросния Тренчев в партията на лансираната от Мултигруп в политиката проститутка - "Вечната Амбър", позната пък като Куневата кобургска, сарайска, позитанска и банкянска слугиня! И как са реагирали службите", когато преди три години от Щатите са поискали информация за дейността на Nexo в България, отговорили ли са въобще и ако не, по чие нареждане бе, Крадлев?! Ега ти "любопиткото"!

Добави коментар

Водещи новини