Иван Ченчев, БСП: Политиките на служебният кабинет не съвпадат с това, което БСП иска да се случи

  • 16 януари 2023 08:38

  • 527
  • 1
Иван Ченчев, БСП:  Политиките на служебният кабинет не съвпадат с това, което БСП иска да се случи
© Кадър Нова телевизия

"Не случайно третият мандат е наречен ”крзисен”. Трябва да се преборим с тази теория", каза пред Нова телевизия в студиото на “Здравей, България” депутатът от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Иван Ченчев. 

“Ние казахме, че сме отговорни пред страната си и че очакваме това, защото сме БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е - нашата партия винаги е подготвена за носенето на отговорност. Този мандат беше натоварен със свръхочаквания още след изборите през октомври”, допълни Ченчев. 

Той коментира думите на лидера на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, която заяви, “Радев има мъжки комплекс към жената, която го е направила президент’. 

“Факт е, че Радев се размина в действията си по отношение на това какво очакват левите хора в България. Политиките, които прилага служебният кабинет, не съвпадат с това, което БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е иска да се случи и настоява в програмите си”, каза депутатът. 

Румен Радев днес дава третия мандат на БСП

Той отказа да каже кой ще бъде кандидатът за премиер на БПС, като заяви, че името ще бъде обсъдено първо на Национален съвет на партията. 

Ченчев отрече и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да търси подкрепа от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, като предложи проектокабинетът “Габровски”.

“Не вярвам на подобни твърдения. Всичко това, което се говори, са някакви фишеци в кризисно време. Аз призовавам всички партии за едно отговорно поведение. Виждаме спиралата от избори докъде ни доведе”, каза Иван Ченчев. 

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
527 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.01.16 | 08:49

1
БСП иска България да бъде руска република, ГЕРБ иска България да бъде турски вилает.

Добави коментар

Водещи новини