Слави Трифонов: Ако в Nexo бяха ходили хора, свързани с ИТН, това щеше да е първа новина

  • 12 януари 2023 21:46

  • 3692
  • 15
Слави Трифонов: Ако в Nexo бяха ходили хора, свързани с ИТН, това щеше да е първа новина
© bulphoto (архив)

Лидерът на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в коментира случая с разследването на криптобанката Nexo.

В интервю, излъчено във Фейсбук Трифонов заяви, че съпредседателят на "Продължаваме промяната" Асен Василев бил близък с управителите на Nexo и "всеки ден ходил в офиса им, за да ги съветва". Твърди, че и друг депутат и член на ПП - Настимир Ананиев - имал общи фирми с разследваната компания:

"Днес излезе, че тая банка за крипотвалута, която се разследва от няколко американски щата, е една пирамида и става въпрос за 90 и колко милиарда долара. Настимир Ананиев има общи свързани фирми, Асен Василев е човек, който е ходил всеки ден в офиса им и са били много близки и ги съветвал, но всички си траят. Ако бяха хора, свързани с "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", това щеше да е първа новина", допусна Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в.

Има задържани при мащабната акция срещу българската криптобанка Nexo

Днес прокуратурата и полицията атакуваха офисите на криптобанката Nexo, която действа от територията на България и оперира с криптовалута в големи мащаби. Акцията е след сигнали от Съединените щати, че компанията е замесена в данъчни измами за над 90 милиарда долара и нарушаване на санкциите срещу Русия.

От Nexo пък заявиха в своя позиция пред БНТ, че и до момента не са им представени официални документи, които еднозначно да посочат претенции към тях. Твърдят, че акцията е ненужно показна, че разследващите не са се легитимирали, както и че част от служителите им са задържани, а към някои от тях е проявено насилие.

Последвайте канала на

Novini.bg
3692 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
Сплавчо

2023.01.13 | 17:01

15
Само Сплавчо не разбра, че никой на планетата вече не го интересуват ИТЛайNо! Вие приключихте , момчета, безславно потънахте в лайNaта , който накендзахте!
Някой

2023.01.13 | 15:55

14
Ако в Nexo бяха ходили хора, свързани с ИТН, това нямаше да е никаква новина, защото вече на никой не му пука за ИТН.
BRAVO

2023.01.13 | 12:27

13
Да обесиме мошениците от партия на пед@лите начело с кокорчо и про100 киро
народен глас

2023.01.13 | 12:26

12
ТИЯ ПП СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ДОЛНОПРОБНИ ИЗМАМННИЦИ И ПЕД@ЛИ
ха-ха-ха!

2023.01.13 | 08:25

11
Простак Тошко Хаджията и Балабана Джебчията пак са пренавили пружинката на Сакатото нищожество от Учиндол и то пак изляло кофа помия по Асен Василев! Лъжи и измислици на един жив труп с оказано увреден мозък! Бърза сакатото нищожество да обвинява, ама забравило, че издирваната в цял свят престъпница Ружа е била съдружник на другарката в живота на СИКаджийската мутра - Цветелина Бориславова, забравило и факта, че точно СИКаджйската мутра, Свинската Цаца и така наречените ни "служби" са предупредили циганката Ружа за готвен арест по настояване на Германия и Щатите и са й помогнали да избяга! Пропуска Сакатото нищожество и тесните си връзки с Таки, както и да обясни защо със зъби и нокти Простак Тошко Хаджията, Балабана Джебчията и фъфлещата им Митева слугиня с дългия нос бранеха със зъби и нокти далаверата за милиони на "Капитан Андреево", далавера, контролирана лично от Славчувия авер Таки! Пропуска сакатото нищожество да спомене, че изпълни мократа поръчка на Кремъл, спусната му от селяндурина от Славяново и свали Кирил Петков, с помощта на герберастката престъпна сган, която уж щеше да "изчегърта", ама се разсея и с помощта на марионетките на "проектанта" на чалгарската му сбирщина - милиардера Аамед Доган! Ти бе, чалгар учиндолски, ти кога видя Асен Василев да "съветва" въпросната фирма, или Боко Тиквата, верният ти коалиционен партньор, аркадаш и авер ти възложи нова поръчка? Абе, нищожество чалгарско, абе, нещастнико, не се ли виждаш, че си жив труп, че никой не те бръсне за слива и че краят на жалкия ти, преминал в слугинаж на мутри и мафиоти животец, както и в и изпълнение на мръсни поръчки е към края си? И защо не млъкнеш поне преди позорния си край?!
Юлия

2023.01.13 | 07:38

10
Поредната лъжа на Слави!
Тошко

2023.01.12 | 22:51

9
Слави нали Таки държи партията ИТН. Ти май забравяш в к.с Макси кои ти даваше пари. Не си ли при Таки още?
Тошко

2023.01.12 | 22:50

8
Слави нали Таки държи партията ИТН. Ти май забравяш в к.с Макси кои ти даваше пари. Не си ли при Таки още
Шшшт

2023.01.12 | 22:29

7
Ами ако се потвърди, че тези финансират кремлините? Тогава? А Слави е прав в случая
Може да не го харесвам

2023.01.12 | 22:28

6
но е прав! Как тъй ще пишат срещу рекламодатели, па макар и измамници! Тя и Ружа Игнатова уж беше цялата в бяло, а сега я издирват в цял свят с червена бюлетина!

Добави коментар

Водещи новини