Стаматов: Кметът на града и групата на ГЕРБ-СДС в СОС ще бъдем обвинявани за всички проблеми

  • 12 януари 2023 12:33

  • 413
  • 5
Стаматов: Кметът на града и групата на ГЕРБ-СДС в СОС ще бъдем обвинявани за всички проблеми
© Булфото (архив)

В светлината на предстоящите избори не се съмнявам, че обвиненията, манипулациите и откровените лъжи ще стават все повече и повече. Кметът на града и групата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на ще бъдем обвинявани за всички проблеми, реални и измислени, с които човек може да се сблъска.

Това заяви Диян Стаматов, председател на групата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в Столичния общински съвет (СОС), в декларация в началото на днешното заседание на съвета.

Шефът на СОС предложи връщането на картата за една линия и метрото

"Намираме се в началото на една тежка година - отново година не просто предвещаваща проблеми, а поредната година на кризи. Всеки човек, всяка организация се сблъсква ежедневно с тежки предизвикателства и Столична община не е изключение", заяви Стаматов.

През изминалата година някои колеги са използвали трибуната на СОС, за да си създават политическа идентичност и не го правеха чрез предлагане на решения или политики, а чрез личностни атаки и опит да се наложи мнението, че всеки един обществен проблем е започнал с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, отбеляза Диян Стаматов. "Ние няма да оставим политическите атаки и абсолютното незачитане на всички усилия и цялата свършена работа да ни демотивират", заяви общинският съветник.

Според него трудностите и предизвикателствата на управлението на София изискват както визия от управляващите, така и конструктивизъм и обективност от опозицията. Стаматов изрази надежда работата на СОС през тази година да се ръководи от тези принципи, а не от безогледна политическа амбиция и опортюнизъм. Защото имаме достатъчно примери докъде и до какво води създаването на паралелна реалност от страна на политиците, заяви Стаматов.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
413 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Хаха

2023.01.31 | 09:30

5
Ще бъдете..мда,време е.

2023.01.12 | 15:41

4
Крадеца е до живот крадец.Не се оправдавайте.

2023.01.12 | 13:18

3
ТОЯ ГЕРБАВ МАЛОУМНИК НЕ СТАВА ДОРИ ЗА ПОРТИЕР НА УЧИЛИЩЕ ТЕ ГО ТУРИЛИ ДИРЕКТОР , ПЪК МУ ДАВАТ И ТРИБУНА ВСЕКИ ДЕН ДА РЪСИ ТЪПОТИИ ЗА ОБРАЗОВАНИЕТО.

2023.01.12 | 12:47

2
ЕТО ГО УБИЕЦА НА БЪЛГАРСКОТО СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ

2023.01.12 | 12:46

1
НЕКАДЪРЕН СМОТАНЯК

Добави коментар

Водещи новини