Иван Бакалов (журналист): Коалиция с главните крадци ще е скандал

  • 09 януари 2023 11:55

  • 1012
  • 4
Иван Бакалов (журналист): Коалиция с главните крадци ще е скандал
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Както и да го въртят и сучат за правителство, коалиция с този, с онзи, един въпрос седи непоклатимо - трябва ли да има коалиция с главните крадци и с капо ди тути капи? Това написа в профила си във Фейсбук журналистът Иван Бакалов.

Каквато и да наредят, щом те участват, всичко е скандал априори, България ще продължава да се търкаля в кал и каскети, пише Бакалов.

Припомняме, че по-рано днес от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" върнаха неизпълнен втория проучвателен мандат за съставяне на правителство, който бе връчен на акад. Николай Денков на 3 януари.

От своя страна, президентът Румен Радев поиска да разбере какви са възможностите за формиране на мнозинство с третия, последен мандат за съставяне на правителство и попита ръководството на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" дали биха могли да се договорят с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Държавният глава се позова на изказване на съпредседателя на "Демократична България" Христо Иванов, според което единственият начин за съставяне на правителство с третия мандат е, ако се постигне договореност между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"".

ПП върна неизпълнен мандата на Радев, президентът с изненадваща молба към тях

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1012 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ЖАЛНА ВИ МАЙКА

2023.01.09 | 12:13

4
ДЖЕДАЙСКО П Е Д Е Р А С Т К А!
КОНТРОЛ БЛОКА НЕУТРАЛИЗИРАН ТЧК.

2023.01.09 | 12:12

3
ДРАКОНА ТЧК. :)
2СВ

2023.01.09 | 12:08

2
БЕШЕ НА ДЖЕДАИТЕ, ГНУСНИ П Е Д Е Р А С ТИ СРЕЩУ БОГА!
НЕ СА КРАДЦИ

2023.01.09 | 12:06

1
А ШАЙКА ГАДНИ ДЖЕДАИ П Е Д Е Р А С ТИ ВРАГОВЕ НА БОГА БЕ!

Добави коментар

Водещи новини