Журналист коментира песента срещу Лена Бориславова

  • 06 януари 2023 12:00

  • 3842
  • 4
Журналист коментира песента срещу Лена Бориславова
© Булфото (архив)

Нападките към бившия шеф на кабинета и съдебните действия, които ще предприемат срещу сценаристите на Слави Трифонов заради видео за Лена БориславоваЛена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и коментира журналистът Мария Касимова - Моасе в предаването "Твоят ден" по NOVA NEWS.

Тя каза, че това е антикултура и е грозно. „Това е едно никакво видео, това се е случило в компания, както бих го нарекла иронично, край лагерния огън, когато хора с оскъдни възприятия и неконтролируеми емоции правят рими за някого и това им доставя физическо удоволствие. Подигравките в нашата среда, когато са насочени към жена, винаги са свързани или с нейно предполагаемо поведение, или обратното.", каза Касимова-Моасе.

Тя определи нивото като „покъртително ниско", а действието - като „тотална безпомощност“. И изрази мнение, че това не е сатира.

Журналистът смята, че за да противостоим на такива прояви, трябва да създаваме смислени неща.

Лена Бориславова съди Слави Трифонов и сценаристите му

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3842 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Иван Георгиев

2023.01.07 | 17:21

4
Не по- малко арогантна!
Лена на Киро и Миро

2023.01.06 | 12:27

2
Не съм фен на Турбо мутро чалгаря даже го ненавиждам искленно и лично обаче песента / ако чалгата може да се нарече песен/ пресъздава всичко около личноста на еугЛЕНА от "парапета" до изхвърлянето и от политическия живот. Това мустакато нищожество си въобрази, че може да управлява страната държейки Киро за чурката.
уморената хиена

2023.01.06 | 12:29

3
Е - при някои жени това се получава но те освен онова между краката имат и нещо между ушите - нещо, което при Лена уморената хиена тотално липсва.

2023.01.06 | 12:17

1
Присъствието на Лена и Киро в МС беше трагична сатира. Песничката е дори силно щадяща, пропускаща много от забърканите каши.

Добави коментар

Водещи новини