Христо Иванов за ГЕРБ: Сериозни сме и много хора искат да ни закачат на ревера си

  • 05 януари 2023 17:53

  • 1516
  • 19
Христо Иванов за ГЕРБ: Сериозни сме и много хора искат да ни закачат на ревера си
© БТВ
Слушай новината Слушай новината

Това е един от ходовете, с които се опитваме да удържим тягата на общинските съветници от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и БСП, каза в предаването "Лице в лице" по БТВ съпредседателят на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския по повод искането на ДБ Пловдивският панаир да бъде обявен за местен паметник на културата. Целта на предложението е държавата да защити националния интерес и да не позволи придобиването на Пловдивския панаир от бизнесмена и дългогодишен, бивш вече член на БСП, Георги Гергов, посочват от политическата формация.

Българската държава да контролира какво се случва на този терен. Това е една перла на българската икономика, която беше харизана на Георги Гергов като търговско дружество, който я ликвидира. Прави се поредната задкулисна схема, в която отново участва ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Говори се кой се бори с с руското влияние – да видим готови ли са ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в името на българския национален интерес да се откажат от тази необяснима любов с Георги Гергов, който е почетен консул на Руската федераци и проводник на руското влиеяние у нас. Тази необяснима политическа свързаност прояжда българския национален интерес, заяви Иванов.

На сесията на Общинския съвет, която беше провалена, трябваше да се вземе ясно решение против окончателното харизване на Пловдивския панаир на Георги Гергов. В случая икономическа логика има само от страна на този, който "яде баницата" – той ще получи пълен контрол върху Пловдивския панаир. Цялата далавера обслужва единствено получателя. Но тя е и тест дали може да се отвори нова страница в поведението на политическите партии. Гергов го обслужва една част от БСП, откъдето беше изгонен, но изглежда че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е неговата партия, добави съпредседателят на ДБ.

На фона на руското влияние, което винаги е минавало през корупционни схеми, това става все по-проблематично. Нашата група в Общинския съвет свика нова сесия на 9 януари - призовавам групата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да се яви и да гласува срещу окончателното "оглозгване" на Пловдивския панаир, подчерта Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

Провали се извънредната общинска сесия за акциите на Пловдив в Панаира

Той коментира и опитите за съставяне на правителство с втория мандат на "Продължаваме промяната".

Не мисля, че трябва да избързваме да обявяваме втория мандат за приключен. При гласуването на декларацията (предложената от ПП декларация с четири национални приоритета – б.ред.) всяка политическа сила трябва да каже готоева ли е да не се занимава с предложените национални задачи. Тук всеки носи отговорността за себе си. Който поеме отговорност за управлението на страната в тази изключително сложна ситуация, който поеме този "горещ картоф", ще се опари жестоко. Затова всеки бяга този "картоф". Затова казвам – не е въпросът да намерим текст, който не ни харесва, а такъв, който ни обединява. Когато отиваш на избори, ти трябва да искаш да управляваш страната, а не да си опозиция. От тази гледна точка мисля, че не можем да "прецапаме" въпроса за втория мандат и да говорим за третия. Трябва да се гледа сериозно на този въпрос, посочи Иванов.

По повод дадената от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в заявка, че биха подкрепили правителство на ДБ с третия мандат, той каза: "Ние работим сериозно по националните теми и на много хора им се иска да ни "закачат на ревера си". Отнасяме се сериозно и към втория мандат, готови сме да се отнесем сериозно и към третия мандат, но не просто да има правителство, а правителство, което е готово да трансформира България. Ние сме готови дас правим фунадметалните реформи, които да ни вкарат в Еврозоната и Шенген".

Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския отбеляза, че биха участвали в разговор с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за правителство с третия мандат.

Ние никога не сме бягали от разговор. Ние се отнасяме отговорно и затова много хора искат да са с нас в едно изречение. Лесните времена минаха, но ние ще намерим път в този труден терен. България има потенциал да направи огромен скок напред. Идва време за отговорност и за надежди, заяви още съпредседателят на ДБ.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1516 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар
Пинокио

2023.01.05 | 18:15

1
гнусен си...

2023.01.05 | 18:45

2
Тоя Укра Вълк много Ококорен и Озъбен бе. От племето Вокил(Угил) е. Само Чембаса е махнал.

2023.01.05 | 18:51

3
илюзия Ице, въртите опашка ама за нищо не ставате
Цв

2023.01.05 | 18:55

4
Може ли да си такъв наглец? Кифльо?

2023.01.05 | 19:00

5
Плъх

2023.01.05 | 19:09

6
Смърдящи лайна не се закачат на ревер

2023.01.05 | 19:30

7
не бих закачил мравояд на ревера си
баба гицка

2023.01.05 | 19:41

8
ГЕРБ е последния ти шанс - продажна муцуна

2023.01.05 | 19:45

9
Ако смяташ ху@я ми за ревер, ще те закача, нищо че си грозен, не съм манджия.
Панчо

2023.01.05 | 19:48

10
Кой ти вярва бе помияр?

Добави коментар

Водещи новини