Атанасова: Очаквах, че след това злополучно 7-месечно управление от ПП са натрупали опит

  • 05 януари 2023 08:38

  • 818
  • 8
Атанасова: Очаквах, че след това злополучно 7-месечно управление от ПП са натрупали опит
© Нова тв
Слушай новината Слушай новината

Предложената от „Продължаваме Промяната” декларация е некомпетентна и лекомислена. Такова мнение изрази в студиото на „Здравей, България” лидерът на ПГ на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,.

„Много отдавна предложихме разговор по приоритети, по декларации, по един общ документ на 48-ото НС, зад който да застанем политическите сили, без да има значение кой кога и какъв мандат ще вземе. Имаше и контактна група, на която не отидоха. Предложихме експертно правителство, в което липсваха ярко изразени политически лица от ГЕРБ”, припомни Атанасова.

„Очаквах, че след това злополучно 7-месечно управление и пребиваване известно време в парламента, колегите от ПП са натрупали някакъв дори малък политически опит. Не може един управленски документ, който евентуално е програмна декларация или проект за решение, да е пропуснал в своята част редица сектори от обществения живот, които са части от икономическия такъв. Няма ги онези смели мечти за 4-5 моста на Дунав, няколко магистрали. Няма я дори гарата в Етрополе. Няма дори поддържащ ремонт на пътищата”, смята лидерът на ПГ на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Според нея управлението на „Продължаваме Промяната” е струвало скъпо на България.

Теменужка Петкова (ГЕРБ): Нямаме основание да подкрепим декларацията на ПП, тя е аматьорска

„Във всяка сфера на обществения живот е абсолютен крах и разруха. Вчера стана ясно, че в енергетиката са се взимали еднолични решения и за това пряка вина носят Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на и Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически. ПП са в изолация. За тях единствено са се закрепили ДБ. Всички са наясно колко не могат ПП. 3 пъти сме били в управление с наш мандат и 3 пъти сме излъчвали министър-предател. Тоест, доказали сме, че можем да управляваме”, категорична е Атанасова.

И заяви,че имат условия, ако третият мандат отиде в ДБ и търсят подкрепа от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. „Да дадат оценка на управлението на четворната коалиция, оценка на всички корупционни скандали”, поясни тя.  

Последвайте канала на

Росица Валентинова
818 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2023.01.06 | 17:42

8
ГЪСКА
Веско

2023.01.05 | 10:16

7
Аз пък очаквах от герб, след като за 12 год ни съсипаха държавата, да се махнат най-накрая!

2023.01.05 | 09:45

6
само Възраждане!

2023.01.05 | 09:44

5
Вън от Майка България предатели! Не искаме политиката ви, наврете си я отзад и вън един път завинаги!
вичо

2023.01.05 | 09:43

4
Деси има самочувствието на политик с "натрупан опит". Сигурно е, че вече има някакъв опит, но не знаем точно в какво. Да не би да е може да "оперира" вече, след като за "добра експертиза" беше лашната на поста министър на Здравеопазването. Не си спомням точно, какво направи там, но всеки случай не е запомнящо се. Сигурно е едно, че тя е от политиците на които не се падна парче от "голямата баница" по време на 12 годишното управление на ГЕРБ и сега драпа за реванш.
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2023.01.05 | 09:42

3
Деса от Дулово е не само проста, но и миризлива!
Кои

2023.01.05 | 09:39

1
Това е наи гадната жена политик.....
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2023.01.05 | 09:40

2
А ти си най-неграмотният трол в интернета :)

Добави коментар

Водещи новини