Христо Иванов: Голямата трудност не е в съставянето на правителство

  • 04 януари 2023 11:12

  • 953
  • 12
© Novini.bg

Да отидем на избори би било логично и разбираемо от гледна точка на тяснопартийни интереси. Всеки се надява на избори да получи малко по-добра реализация. За нас отговорното поведение е да използваме целия потенциал на втория мандат и да се опитаме да съставим правителство. Това заяви в кулоарите на Народното събрание съпредседателят на "Демократична България" Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския

Той обясни, че декларацията с национални приоритети, която от "Продължаваме промяната" предлагат, поставя въпроса за посоката на развитие на България. "Всеки имаше възможност да участва в обсъждането. Ако ще се гледа в петък, има още технологично време да се обсъжда. Поведението ще покаже кой е отговорен и кой не е. Кой си търси повод да се измъкне и да отиде на избори сух и кой е готов наистина да поеме отговорност. Голямата трудност не е в съставянето на правителство. Голямата трудност е политиците да поемат отговорност и какво ще прави правителството оттам-нататък. Всички се опитват да минат по чорапи около това", смята Иванов.

Николай Денков: Да избере редовно правителство е най-важното, което може да свърши парламентът

"Класически ход - всеки си намира някакви оправдания. Те (бел.ред. ГЕРБ и БСП) са разменени удобно, че да не е ясно кой е виновен", коментира депутатът по повод заявките за подкрепа и неподкрепа на декларацията и втория мандат. 

Иванов изрази надежда вторият мандат да бъде реализиран, защото по думите му третият е авариен и много рисков. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
953 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
⛔➖⛔✌️Cлaвeнa Toчeвa✌️

2023.01.04 | 16:49

12
☞Xpиcтo Ивaнoв-Mpaвoядa e пaтepицa нa БЪЛГAРОУБИЕЦA Бойко Meтoдиeв Борисов от ceлo Xepakoвo, нo в пoлитичeckят циpk koйтo ДC-Зaдkyлиcиeтo paзигpaвa пpeд paятa и зaпaдa, мy e oтpeдeнa poля нa oпoзициoнep нa Бoko, зa дa сe имитиpa мнoгoпapтийнocт и дeмokpaция, a вcъщтнocт вcичkи дo eдин ca пpecтъпници oт милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котилото!: yerl.org/V1UcG ☞Xpиcтo Ивaнoв-Mpaвoядa бeшe вицeпpeмиep в kaбинeт нa ГEPБ! ☞Нopмaлнo e пak дa иcka тяxнaтa пoдkpeпa и дa e гoтoв нa вcичko, зa дa бъдe oтнoвo във влacттa! ☞Боко-Мравояда-ОМЕРТА: tiny.cc/ejduuz
Ми

2023.01.04 | 13:46

11
Ти наистина си голям грозник, бе ...кравата Меркел изглежда като принцеса пред теб. Дореди ли се до Бобоковица... много маймуни станахте на клона, ямболският цървул , меси , каскета, все отбор юнаци, селяни смотани
Диди

2023.01.04 | 13:36

10
Ицето има проблем как да угоди на Бобоков, Божков, Мустака,Прокопиев и сие да разсипе държавата
И

2023.01.04 | 13:20

9
Крадец долен прос тъпак

2023.01.04 | 11:44

4
Българското Общество е захвърлено и дезориентирано в “димната завеса” “fog of war” на Русо Украинският военен конфликт, ( най големият конвенционален военен конфликт след WWII ), от двете основни Фашистки и Неонацистки Фракции които са и основните Политически Сили в България, а те са: Фракция Крайно Ляво- червено кафявите на Руският Фашизъм и Комунизъм представена от политическите партии БСП, БВ, АБВ, ДПС, Възраждане, Атака, ВМРО и др., и Фракция Крайно Дясно, нео-нацистката идеология, “апологети” на Германският Фашизъм и Национал Социализъм/Нацизъм представена от политическите партии ГЕРБ, НФСБ, ПП, ДБ, ДСБ, ДПС, ВМРО и други. “Димната завеса, F o g of war” и пропаганда че вижте “мили граждани, български” нищо друго несъществува за Вас, еждневно пропангандирана от поредица “online”, “сайтове” и медии е тежка пропаганда в която пропаганда всяка втора статия е за войната в Украйна. България е заспала в поредният сто годишен сън в който пречупените кръстове от една “човеко омразна идеология”, Нацизмът са най популярните “графити” по стените и улиците в Родината. От другата страна е митът/идеологема за Руският Фашизъм/Комунизъм. В този “дисонанс” на пропадналите идеологии на Двадесетият Век на нацизъм/фашизъм и комунизъм/фашизъм българските граждани са медиино бомбардирани със стотици статии за войната в Украйна всеки ден, за да забравят че са най-бедните в ЕС, за да забравят че са с най голям процент на смъртност в Европа и в светът, за да забравят че демографската катастрофа касае самите тях, за да забравят че тридесет годишните граждани на България когато станат на шестдесет години няма да има кой да работи за тях и да допринася за техните пенсии. Димната завеса “fog of war” която е проектирана ежедневно от българските “online” медии, представяща едно невъзможно минало на “руски фашизъм/комунизъм” и “германски нацизъм/фашизъм” като бъдеще и настояще в България. Зад “димната завеса на войната” е българската Олигархична Корупционна класа, удобно полегнала в “диван чапраз” непукизъм.
..

2023.01.04 | 12:42

8
Абе олигофрен, като си изписал толкова глупости за да покажеш ,че можеш да пишеш , съвсем не означава , че си с акъла си !!!

2023.01.04 | 12:15

7
Гнус

2023.01.04 | 11:31

2
Мръсен долен отвратителен комунистически изрод

2023.01.04 | 12:06

6
те ако не са комунисти то са техните деца
haho

2023.01.04 | 12:05

5
да хванеш единия да удриш по другия ,всичките сякаш една пу,,,тка ги е раждала
123

2023.01.04 | 11:36

3
TI S MAJO KONSULTIRA LI SE

2023.01.04 | 11:29

1
ГОЛЯМАТА ТРУДНОСТ Е В ТОВА КУХИТЕ ТИКВИ ДА ПРИЕМАТ ДНЕШНАТА РЕАЛНОСТ. НЕ СМЕ В СЪВЕТСКАТА СИСТЕМА ВЕЧЕ, В ЕС И НАТО СМЕ И ТРЯБВА ДА СПАЗВАМЕ ПРАВИЛАТА НЕ ДА СЕ ПРАВИМ НА ХИТРИ МУТРИ.

Добави коментар

Водещи новини