Гълъб Донев заръча на министрите да изготвят отчети за работата си: Да ви разбере и 6-годишно дете!

  • 04 януари 2023 10:49

  • 775
  • 3
© Булфото, архив
Слушай новината Слушай новината

Министрите от служебния кабинет да изготвят отчет за работата си от август досега. Това им заръча премиерът Гълъб ДоневГълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. в началото на днешното първо за годината правителствено заседание.

”Направете ги така, че и 6-годишно дете да ви разбере”, настоя той.

"Забелязвате ли как кризите от последните години се отразяват на новогодишните ни пожелания? През пандемията си пожелавахме здраве, а сега заради войната в Украйна си пожелаваме новата година да ни донесе мир. Всъщност новата година е време, а времето е най-ценният подарък, който може да получим. Време, което, надявам се, да осмислим с избора си да бъдем добри хора. Заедно сме въпреки разделителните линии, заедно сме, защото ни свързва общата ни съдба като народ и общото време, с което разполагаме", каза Донев.

"Пожелавам на всички ни да ни водят справедливите решения. Справедливостта не е богинята Темида, тя е добродетел присъщ на нас хората. Тя е мярка за постигане на повече хармония в обществените и лични отношения", подчерта премиерът.

Гълъб Донев: България боледува от неразбирателство

"Когато встъпихме в длъжност не подозирахме, че през януари 2023 г. мандатът ни на временна власт все още ще е в сила. Процедурата за втория мандат е в ход , а краят на нашия мандат наближава. От самото начало работим и решаваме проблемите на хората като спазваме доброто управление. Както добре знаем откритост и отчетност са критерии за добро управление", допълни още той, пише "24 часа".

Последвайте канала на

Теодора Павлова
775 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.01.04 | 11:02

1
ПРИМИТИВИЗАЦИЯТА НА УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е ВИДИМА, ПРИ БОРИСОВ БЕШЕ ДОРИ ПОВЕЧЕ
АЛООО

2023.01.04 | 13:08

3
..С КЕНЕФИ САМО НЕ СЕ ЖИВЕЕ ..., ЩОТО ВСИЧКО ДРУГО ЩЕ ТИ СЕ СТРУВА " ПРИМИТИВНО " ...УУУРУУД ...
Е , ТИ ВЕРВАМ..

2023.01.04 | 12:55

2
.. ИМАШ 100 КЕНЕФФА КАТО РАШО ДАМАДЖАНЪ..А ?.

Добави коментар

Водещи новини