Йотова: Вървим с бързи крачки към трети мандат

  • 04 януари 2023 10:33

  • 456
  • 4
Йотова: Вървим с бързи крачки към трети мандат
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

"Очевидно е, че вървим с бързи крачки към трети мандат, но нека все пак изчакаме тази седмица".

Това каза пред журналисти вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,, попитана как вижда политическата ситуация в този ден, предаде БТА.

Вторият мандат - връчен, "Промяната" е на ход

Вицепрезидентът Йотова присъства на молебен по повод освобождението на София от Османско робство в митрополитския катедрален храм „Св. Неделя“.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
456 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
И САМ ВОИНЪТ Е ВОИН!

2023.01.04 | 22:38

4
НЕМА ДА СЕ КОСИШ! ;) youtube. com/ watch?v=WQXQtJbQ51M

2023.01.04 | 11:48

3
Към избори, кучка
666

2023.01.04 | 11:46

2
Вървиш с бързи крачки към смърт от затлъстяване.

2023.01.04 | 11:41

1
Българското Общество е захвърлено и дезориентирано в “димната завеса” “fog of war” на Русо Украинският военен конфликт, ( най големият конвенционален военен конфликт след WWII ), от двете основни Фашистки и Неонацистки Фракции които са и основните Политически Сили в България, а те са: Фракция Крайно Ляво- червено кафявите на Руският Фашизъм и Комунизъм представена от политическите партии БСП, БВ, АБВ, ДПС, Възраждане, Атака, ВМРО и др., и Фракция Крайно Дясно, нео-нацистката идеология, “апологети” на Германският Фашизъм и Национал Социализъм/Нацизъм представена от политическите партии ГЕРБ, НФСБ, ПП, ДБ, ДСБ, ДПС, ВМРО и други. “Димната завеса, F o g of war” и пропаганда че вижте “мили граждани, български” нищо друго несъществува за Вас, еждневно пропангандирана от поредица “online”, “сайтове” и медии е тежка пропаганда в която пропаганда всяка втора статия е за войната в Украйна. България е заспала в поредният сто годишен сън в който пречупените кръстове от една “човеко омразна идеология”, Нацизмът са най популярните “графити” по стените и улиците в Родината. От другата страна е митът/идеологема за Руският Фашизъм/Комунизъм. В този “дисонанс” на пропадналите идеологии на Двадесетият Век на нацизъм/фашизъм и комунизъм/фашизъм българските граждани са медиино бомбардирани със стотици статии за войната в Украйна всеки ден, за да забравят че са най-бедните в ЕС, за да забравят че са с най голям процент на смъртност в Европа и в светът, за да забравят че демографската катастрофа касае самите тях, за да забравят че тридест годишните граждани на България когато станат на шестдесет години няма да има кой да работи за тях и да допринася за техните пенсии. Димната завеса “fog of war” която е проектирана ежедневно от българските “online” медии, представяща едно невъзможно минало на “руски фашизъм/комунизъм” и “германски нацизъм/фашизъм” като бъдеще и настояще в България. Зад “димната завеса на войната” е българската Олигархична Корупционна класа, удобно полегнала в “диван чапраз” непукизъм.

Добави коментар

Водещи новини