С неформални срещи на чаша вино с туристическия бизнес министър Димитров изпрати 2022 година

  • 30 декември 2022 16:16

  • 610
  • 1
С неформални срещи на чаша вино с туристическия бизнес министър Димитров изпрати 2022 година
© Министерство на туризма
Слушай новината Слушай новината

В последните два работни дни на отиващата си 2022 година министърът на туризма д-р Илин ДимитровИлин ДимитровИлин Димитров е роден през 1983 г. Завършва средното си образование в гимназия с преподаване на проведе неформални срещи с бизнеса във Варна и Бургас.

На чаша вино, с мисъл за свършеното през годината и с надеждата за една по-успешна за българския туризъм 2023 година министър Димитров и представители на основните местни туристически организации обмениха идеи и обсъдиха проблемите и предизвикателствата, с които са се сблъскали през последните месеци и по които предстои да работят през идните, съобщават от пресцентъра на Министерство на туризма.

Министър Димитров участва в официалното откриване на ски сезона в Пампорово

Представителите на бранша изразиха удовлетворение от направеното до момента, отправиха своите препоръки и споделиха вижданията си по най-наболели и актуални въпроси.

Министър Димитров отчете свършеното през петте месеца на служебния кабинет и изрази готовността си да продължи да работи в името на каузата на българския туризъм. Сред приоритетите си той отново обърна внимание на активната, целенасочена и адекватна реклама на дестинацията по пазари. Той подчерта общата отговорност на всички – държавна власт и представители на сектора, да продължат да работят в синхрон за утвърждаването на имиджа на България, чрез изтъкване на добрите практики, показване на позитивни новини и активна работа на всеки един в неговото собствено поле.

В следващите месеци подобни неформални срещи с фокус върху туризма ще бъдат организирани и в останалите областни градове.

Мая Йорданова
610 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
врачанин

2022.12.30 | 23:28

1
иска да топне чушлето, ама само дърти караконжоле там!

Добави коментар

Водещи новини