Мустафа Карадайъ е на посещение в Турция

  • 20 декември 2022 11:54

  • 621
  • 2
Мустафа Карадайъ е на посещение в Турция
© ДПС

Председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, е на визита в Турция, съобщиха от пресцентъра на партията. В Анкара той ще проведе срещи в централите на четирите основни партии - Партията на справедливостта и развитието, Републиканската народна партия, Партията на доброто и Партията на националистическото действие.

На път за столицата лидерът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,, заедно със зам.-председателя Ахмед Ахмедов, се срещнаха с областния управител на Одрин Хюсеин Кюршат Кърбъйък и с кмета на община Одрин Реджеп Гюркан. В разговорите участва още зам.-кметът на община Чорлу и отговорник на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с за район Тракия Гюнер Четин.

Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, и Ахмед Ахмедов проведоха и среща с отговорниците на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в Турция.

През август месец Карадайъ и Ахмедов също бяха на визита в Турция и се срещнаха с български граждани в страната. Лидерът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с имаше среща и с президента на Турция Реджеп Ердоган.

Карадайъ в Турция, срещна се с Мевлют Чавушоглу

Последвайте канала на

Владимир Василев
621 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Мара

2022.12.20 | 13:16

2
Да си остане там и въобще да не се връща.
a

2022.12.20 | 12:11

1
a така, отишъл е в родината. бг флага го няма. но бг евроатлантиците ще борят русия докато турция ни превзема тихомълком.

Добави коментар

Водещи новини