Вигенин вижда полезни стъпки за третия мандат

  • 18 декември 2022 09:44

  • 862
  • 6
Вигенин вижда полезни стъпки за третия мандат
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Националният съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е взе решение да участва в разговори за създаване на правителство с втория мандат. Но идеята на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" и "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" трябва да изкристализира, не е ясно как ще функционира. Това каза пред bTV Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия,, депутат от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и зам.-председател на парламента.

Той самият не е отпимист. Имаше обща среща на всички парламентарни групи, две си тръгнаха, една не дойде, което е мнозинство в парламента, поясни Вигенин. Той анализира още, че дори да се цели създаване на правителство на малцинството, "то първо трябва да е ясен въпросът как ще функционира то и в работа с другото правителство".

"БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е няма да сложат пръст в колелата на сериозните опити да се направи правителство, търси се в момента обща програма декларация по приоритети", каза още депутатът от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Усилията на ПП с опита да събере партиите може да е полезно за работата по третия мандат, посочи Вигенин.

Заплахите покрай и вътре в страната обаче са големи, което за Вигенин "е основателна причина за сериозен опит за кабинет с третия мандат".

БСП в писмо до президента Радев: Наложете вето на закона за предоставяне на оръжия на Украйна

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с са заедно по всички важни въпроси в този парламент, анализира депутатът. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е няма да е с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в във властта.

Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия, коментира и искането на левицата за вето върху ратификацията на споразумението за изпращане на военна помощ за Украйна. "Може да има друга помощ за Украйна, хуманитарна и опити за мир. Предоставяйки оръжия на Украйна, ние сме част от конфликта", категоричен е той.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
862 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Гост

2022.12.18 | 14:26

6
Проста вагина
????

2022.12.18 | 11:49

5
"Другарю" Вигенин, а ако ПП и ДБ си ТРЪГНАТ при срещите за "третия мандат", какво ще НАПРАВИТЕ???? КАКВО е според Вас "възхода" на УЖ "Другаря" Янев, СПУСНАТИ в ПОСЛЕДНИЯТ МОМЕНТ в "парламента"?! Редно ли е, третият мандат да се даде на тях, а НЕ на "дпс"," бсп", "Възраждане"?!?!?! ОБЯСНЕТЕ "Другарю" Вигенин!!!
PaulaFox

2022.12.18 | 11:38

4
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

2022.12.18 | 11:28

3
Нещастник

2022.12.18 | 11:23

2
Защо ни занимавате с този помочко? Само глупости говори.

2022.12.18 | 11:15

1
ВИГЕНИН Е ПРОСТОВАТО ГЕЙЧЕ

Добави коментар

Водещи новини