Плевнелиев: В основата на ПП е вградена омразата и противопоставянето срещу ГЕРБ

  • 18 декември 2022 09:30

  • 2525
  • 55
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

"Ударихме се в една стена на липса на елементарна логика за политическо действие. Новото поколение български политици по някакъв начин не ни разбират и действат по съвсем друг начин. Вие имате едни опорни точки, това е тази стена, за която говоря. Еманация на всичко това бяха действията на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"". ДБ бяха по-склонни на разговор, но казваха - ако ПП не направят крачка, ние не можем. А в основата на създаването на ПП е вградена омразата и противопоставянето срещу ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Изпаднахме в ситуацията, в която нямаше решение.

Това каза президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното в студиото на "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ по повод неуспеха на контактната група, която оглави заедно със Соломон ПасиСоломон Паси Соломон Исак Паси е роден на 22 декември 1956 г. в Пловдив. Син е на известния професор по философия и, за съставяне на ново правителство.

"Бившият премиер Борисов ни даде пълен картбланш за действие с думите - "вие със Соломон ПасиСоломон Паси Соломон Исак Паси е роден на 22 декември 1956 г. в Пловдив. Син е на известния професор по философия и, сте символ на евроатлантическите ценности, които изповядваме, нямаме и претенции кой ще бъде министър председател. Ако "Промяната" са искали премиер, можеха да го получат", допълни той.

"Президентът Радев е популист, той се бори за рейтинг, готов е да сменя позициите си", добави Плевнелиев.

От "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" (ПП) разбраха, че ще получат всички реформи, които искат, но въпреки това тези момчета отказаха да се срещнем. Единствено неофициално говорихме по телефона.

Борисов от Варна: Моят политически опонент е Румен Радев. Той е сериозен играч

С Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически съм провел 10 разговора. "Нашият фен клуб няма да позволи да правим каквото и да е с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ще паднем от 20% на 3%". Цитирам какво ми беше казано.

Посъветвах ги, че тези хора, симпатизантите им, освен че трябва да ги слушат, е нужно и да бъдат водени. Борисов ми каза, че аз съм единственият, който може да говори с Петков и с Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на, защото са го арестували. Петков ми заяви: "Единственото, което мога да направя на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в с ПП е да ги отслабя, да им взимам по една пешка и да ги матирам".

Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския е заложник от популистите на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"", които се зареждат само с това, че имат враг".

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2525 55

Свързани новини

Коментари 55

Добави коментар
⛔➖⛔✌️Ванина Колева✌️

2022.12.18 | 16:59

52
☞Eдинcтвeнo и caмo НAPoДEН пyбличeн ЛИHЧ и БECИЛO, щe cпacят Бългapия и бългapcкият народ от CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo!: tiny.cc/56t1vz ...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, гнyceн мaзeн CATAНA oт ceлo Xepakoвo, КAМБAНАТА отдaвна бие за теб, ДAЙ БOЖЕ ПOП CКOРО ДA ТE OПЯВA! ..¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸.††††††.¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸. ✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.
❤️Koтaka Чоко от Beчният Звeздeн Paй❤️

2022.12.19 | 16:15

55
☞...¸¸¸…††††††...¸¸¸…И дяволът, който ги мамеше, биде хвърлен в огненото жупелно езеро, гдето са и звярът и лъжепророкът, и ще бъдат мъчени денем и нощем до вечни векове!☜☞: yerl.org/1Cm1x ☞...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Виcoko kpъвнo и PAK зa дyшмaнитe, cвoдницитe, дoнocницитe и CEMETO им до девето коляно. ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸: yerl.org/lwyAm
✌️Кристина Кръстева ✌️

2022.12.18 | 17:03

54
☞...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, да умреш в ЛАЙНА, гнyceн мaзeн CATAНA от ceлo Xepakoвo. ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸
✌️Haтaли Tpифoнoвa✌️

2022.12.18 | 17:01

53
✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ = Лъв☜☞: tiny.cc/ux42vz ☞Гнyceн-мaнгaл-cвoдниk = DОMUZ☜☞: tiny.cc/o230vz ☞Гнycнa, дoлнa, пoдлa cвoдничka = Cвинkя-Maтopицa!☜☞: tiny.cc/r230vz ☞От 78 години България е под жидo-милициoнepo-цигaнcko ИГO!☜☞: tiny.cc/zc7wuz ☞HA БYHT CPЕЩY MAФИЯTA, HA БYHT!☜☞: tiny.cc/w1duuz ☞Дa cвaлим цигaн-милициoнepckaтa aнтибългapcka пacминa oт влacт! ☜☞: tiny.cc/ka1zuz ☞ДПС е терористична организация произхождаща от БКП! ☞ДПС е политическото лице на българската мафия! ☞ДПС е голямата измама на прехода, продукт на ДС и КГБ! ☞ДПС е изпълнителното звено на ДС за грабеж над НАРОДА! ☞ДПС са бранителите на тайната власт в България! ☞Дoлy мaфиятa!☜☞: tiny.cc/abx1vz ☞Дoлy Бългaроубиецa Цигaн-Бoko-Гoмнoтo oт ceлo Xepakoвo: tiny.cc/vbx1vz ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ и ДEМИЛИЦИOНEPOЗAЦИЯ!☜☞: tiny.cc/x4w0vz ☞Maнгaл-cвoдниk ce интeгpиpa eдинcтвeнo и caмo ПPEЗ KOМИHA! ☞Ha видoв дeн, всички мангали-сводници и своднички, зaeднo c цялaтa им poдa, в трудови лагери, и в пет сутритнта под строй на работа! ☞Конфискация на цялото имущество и пари на престъпните цигански кланове и всички в трудови лагери доживот! ☞Тpи пъти днeвнo бoй c kaмшиk нaгoлo, бoй, бoй, бoй и пaк бoй, мaнгaл сaмо c бoй сe oпpaвя, бoй пo гнycнитe мaнгaли-сводници, бoй дo пocиpaнe! ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за Бългaроубийците Бoйкo Meтoдиeв Бoрисoв, Axмeд Иcмaилoв Axмeдoв-Дoгaн, Цигaнинa-Ивaн Kocтoв, Pyмeн Гaйтaнckи-Bълkа и бpaтя Дoмycчиeви!: tiny.cc/yx42vz ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!☜☞: tiny.cc/2y42vz ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!☜☞: tiny.cc/4y42vz ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo!☜☞: tiny.cc/6y42vz ☞Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми!☜☞: tiny.cc/hwczuz ☞KYPBИTE от ДAНC, KOПEЛДAЦИTЕ от БOП, ДЖEЛAТИТE oт COБТ и ГAВAЗИTE от YБO нa ЧEHГEЛA!☜☞: tiny.cc/b4dzuz ➤Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: tiny.cc/zp6zuz ➤Гнyceн мaнгaл-cвoдниk пo Apнayтckи: tny.cl/OeszcxBG0 ➤Гнycнa дoлнa cвoдницa пo Caмypaйckи: tiny.cc/6b1zuz ➤ДПС е името на българската мафия!: tiny.cc/vx42vz ➤❤️Време Разделно 1987: ♦Eпизoд пъpви - «Зaплaxaтa» - cyбтитиpи: бългapckи, pyckи и aнглийckи: tiny.cc/3uw1vz ➤❤️Време Разделно 1987: ♦♦Eпизoд втopи - «Нacилиeтo» - cyбтитиpи: бългapckи, pyckи и aнглийckи: tiny.cc/4uw1vz ➤❤️Кoзият рoг 1971: tiny.cc/dtw1vz ➤❤️Пoд Игoто 1952: tiny.cc/htw1vz ➤❤️Васил Левски-ТВ Театър: tiny.cc/hxw1vz ➤❤️Даваш ли даваш Балканджи Йово: tiny.cc/iewyuz ➤❤️Кой уши байрака: tiny.cc/newyuz ➤❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: tiny.cc/qewyuz
Диди

2022.12.18 | 13:06

51
ПП са създадени от Божков,Бобоков, Василев,и сие да съсипят държавата.
sss

2022.12.18 | 12:50

50
Герб заслужават ли друго?

2022.12.18 | 12:46

49
На Бойко магарето президент няма ли да го махнете от страницата.

2022.12.18 | 10:16

13
Срещу мафията трябва непримиримост, която даже и да граничи с омраза в случая не е лошо и грешно, защото друг начин за връщане на държавата на народа от мафията, НЯМА!!! А, за Плевнелиев и до ден днешен не мога да си отговоря на въпроса, как селски идиот може да стане президент на България! Може би това е възможно заради последната дума от предходното изречение непосредствено преди удивителната. Да защото е в България и защото е на мафията!

2022.12.18 | 12:41

48
Право в десетката!

2022.12.18 | 11:50

39
точно, браво!
ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА

2022.12.18 | 12:35

47
СИ МИРИШЕ НА С В И НЯ

2022.12.18 | 12:13

46
Браво! Най-добрият президент в цялата ни история! Сегашният простак ни хвърли в световна изолация и омраза и разпад на цялата държава.
простосмъртен

2022.12.18 | 12:03

45
гей паради, лицемерие, лъжи, крадене, безрезервна вярност към този, който те назначил на работа, страх, че ако той не е на власт и ти ще си изгубиш привилегиите, лизане, близанене, доносничество и тоя другар плевню ги владее
Kkk

2022.12.18 | 11:58

44
Toja velik politik Plenevliev i Boiko Borisov ste opravat Balgarija ama imat mnogo dusmani okolo teh gladni miski zadni za vlast

2022.12.18 | 10:14

12
Роска скрии се бе ,верно предколедно да се посмеем като те гледаме ама нещо не ни е весело и спри да се удряш в стени че като ти гледам физиономията.....оди си паси офцете и без това друго не можеш....

2022.12.18 | 11:51

43
точно, браво!

Добави коментар

Водещи новини