Даниел Митов: ПП мислят само за нови избори

  • 15 декември 2022 14:35

  • 478
  • 2
© Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

Бойко Рашков за пореден път се опитва да разкаля политическия терен, което потвърждава нашата теза, че се готвим за избори. "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" от края на миналите избори са се готвили да саботират непрекъснато работата на този парламент. Това каза пред журналисти в парламента депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, по повод отказа на бившия министър на вътрешните работи да получи призовка за разпит по повод негови твърдения, свързани със строежа на автомагистрала "Хемус".

Те не са имали никакви намерения да работят конструктивно и да разговарят с никого. Единственото нещо в главите им са били нови избори, тъй като не им е харесал резултатът от последните. Това е нашият извод от цялата тази ситуация, заяви Митов.

Биков (ГЕРБ): Ако предложат по-добър вариант от проф. Габровски, ще го подкрепим

Последвайте канала на

Константин Тодоров
478 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2022.12.15 | 20:07

2
"Драги ми гербери а ЗАЩО ПАК НИЩО за:КТБ, ПЪТНАТА КАРТА, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, Барселона, ХАЗАРТА, "Белене", "ДЖУДЖЕТАТА", "Лукойл", Капитан Андреево,......................, за МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА ОПГ "герб" и ЯТАЦИ???? ТАМ, ТАМ, ТАМ е ЗАРОВЕН КЛЮЧЪТ към ШЕНГЕН!!! Така ли е "Госпожо-другарко" Нинова?!?!?!
КАР ЗА ГЕРБ

2022.12.15 | 15:06

1
УЙ ЗА БСП !

Добави коментар

Водещи новини