Слави Трифонов: Гледаме много скъпа, шумна и специална политическа новогодишна програма

  • 15 декември 2022 13:38

  • 1245
  • 12
Слави Трифонов: Гледаме много скъпа, шумна и специална политическа новогодишна програма
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

"Това, което се случва в момента в българския политически живот, е абсолютен водевил. Не, не е водевил - това е някаква българска жалка нелепица. Всички знаят, че няма как да стане правителство, но всички, като някакви много лоши актьори, играят този жалък театър, че все едно правителството е само на една ръка разстояние. Обвинения, обиди, обещания, лъжи, шарлатании и всякаква позьорщина, само и само да оставят впечатление, че вършат работа и отговорно и загрижено ще оправят нещата, кризите, и ще ръководят този изстрадал български народ".

"И, разбира се, медиите зорко снимат целия този театър на абсурда, канят до болка познатите политически анализатори, те мъдро обясняват как стоят нещата и всичко е както трябва. Разбира се, важният въпрос е кой вярва на цялата тази история и на кого му пука. Естествено, ако аз бях в парламента, за всичко щях да съм виновен аз. Но не съм. Така че аз не съм важен. И за добро или за лошо съм просто зрител".

Трифонов: Кирил Петков и Асен Василев наистина са шарлатани

И като казах “зрител” се сетих, че може би това, което гледаме е някаква много скъпа, шумна и специална политическа новогодишна програма. Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко е Дядо Коледа, Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, - Снежанка, а Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на, тези малки палави шарлатани, са седемте джуджета. И защо са само две? Е, как защо - защото немаме хора", написа лидерът на ИТН в социалните мрежи Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в

"Само че това не е новогодишна програма, а обективната истина за българския политически живот. И все повече се убеждавам, че трябва да дойде горският и да сложи ред в гората, като направи референдум за свикване на Велико народно събрание, което да реши дали България да стане президентска република. И за да няма новогодишни измислици - като казвам “Горският”, имам предвид суверена, българина, българския народ или както там го нарича всеки един от нас", допълни Трифонов.
 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1245 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
Господи!

2023.01.01 | 14:44

12
Каква зловеща мутра!
потрес!

2023.01.01 | 11:16

11
Простак Тошко Хаджията и Балабана Джебчията пак навили пружинката на Сакатото учиндолско чудовище и то отвори мръсната си уста! Горкото нищожество! "Ако аз бях в парламента..."! Ама ти никога повече няма да си в парламента бе, подлого на сарайско-банкянската престъпна шайка, никога! И КОЙ си ти да твърдиш, че няма да има правителство?! КОЙ си ти бе, палач мръсен и изпълнител на мокри поръчки на селяндурина от Славяново и на Кремъл? КОЙ си ти бе, чалгар и селяндурин? Как може да продължаваш да показваш грозната си мутра пред хората бе, наглец? Я си натискай задника на дивана и чакай Простак Тошко Хаджията и Балабана Джебчията да дойдат да ти сменят памперсите, че явно обилно си се насрал, щом така ужасно засмърдя в мрежата! А, и какво стана с "проектанта" на чалгарската ти сбирщина, онзи от сараите? Той отблагодари ли ти се подобаваща, че изпълни и неговата поръчка, като провали три парламента и свали работещо правителство? А, и подаде ли си най-после декларацията? нищо, ще я подадеш и хора ще играеш, много скоро и това ще се случи!

2023.01.01 | 08:44

10
Тоя колко щети нанесе последните 2 години на България!
ПУТИН-ХУЙЛО Рок версия!

2023.01.01 | 01:21

9
РУСКИ ЦЪРВУЛИ, ВРЪЩАЙТЕ БЪЛГАРСКАТА ТЕРИТОРИЯ!!!!! ☞⚡Бългaроубиецa Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг пpeдчyвcтвa, чe мy идвa koлeдaтa, kвичи нъ yмpялy и cъ мятaта в пpeдcмъpтнa aгoния⚡: tiny.cc/c39tuz ☞⚡Зaдaвa ce cъc cтpaшнa cилa нoщтa на дългитe koлoвe!⚡: tiny.cc/woozuz ☞⚡Cмъpтният вpаг нa Бългapия и нa бългapckият нapoд, Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo трябва да бъде НАБУЧЕН НA-KOЛ!⚡: tiny.cc/toozuz tiny.cc/deazuz
Берлин Теодора Андреас

2022.12.19 | 18:07

8
Слави Трифонов може ли да ми спреш шизофренията от български гласове минаха 12г

2022.12.15 | 16:34

7
Вярно е, капут селски. И ти лично имаш огромна роля за това. Първо разми гласуването, после свали правителството. А сега имаш наглостта да се обаждаш, двулично продажно селско лайно.

2022.12.15 | 15:23

6
Този поми@р изтече в канала заедно с Тошко дяри@та.
Гнус

2022.12.15 | 14:05

5
Абе сопол ли си, Слави ли си , твойта песен свърши. Ходи на кино за възрасти да се самозадоволяваш.
Тенев

2022.12.15 | 14:03

4
:)))) Колко точно!!!!
Тенев

2022.12.15 | 14:03

3
:)))) Колко точно!!!!

Добави коментар

Водещи новини