Премиерът: Вече си представях заглавията в медиите - „Гълъб Донев отлетя от МС”

  • 14 декември 2022 14:02

  • 1298
  • 4
© БНТ

Вече си представях заглавията в медиите - „Гълъб ДоневГълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. отлетя от Министерския съвет”. Обаче оставаме, както стана ясно след гласуването на народните представители. Това заяви служебният премиер Гълъб ДоневГълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. преди редовното заседение на Министерски съвет. 

По думуте му остава и надеждата за съставяне на редовно правителство излъчено от Народното събрание и подкрепено от стабилно мнозинство. 

До този избор служебното правителство продължава работата по обявените в началото на мандата си приоритети. Работим с мисъл за хората, спазвайки законите на Република България. От хода на дискусията в парламента днес ясно пролича, че тази наша мисия за работа с мисъл за хората на България се възприема и от народните представители. Това ми дава надежда за успех в търсенето на модела за съставяне на редовно правителство, отбеляза Донев. 

Габровски пред НС: Нека любовта към България надделее

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1298 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
2

2022.12.14 | 14:58

4
Във всеки случай отлетя проскубаният Черен Гарван! Отлетя за село Славяново, тамошният пъдарин на бостана за тикви се споминал и тъкмо им трябва кой да го замести! Разгеле - Гарвана!
2

2022.12.14 | 14:55

3
А пък съвсем друго е простак, лакей на кремълското чудовище и пъдарин в бостана на село Славяново да се прави на "премиер", нали бе, подлого на Зеления чорап? Само че, Асен Василев има неопровержими доказателства за тайните срещи и договорки на сикаджийската мутра и на фатмака от Славяново! А "ветото" му на новия изборен закон е чиста проба селски театър, много грозен и много отвратителен за гледане, защото връщането на хартиената бюлетина отлично го устройва, за да върне мутрите "вътре" и да осигури ново, престъпно управление на милиардера от сараите и на сикаджийскския му аркадаш! Хайде де, защо не заведе дело за клевета срещу Асен Василев? "Ветото" на Зеления чорап е по-гнусен театър дори и от онзи с "юмрука" и "мутри вън", който тойк блестящо изигра, защото сценарият му беше написан в Кремъл! А сега, след като се провали с тези негови, на СИК и на сараите марионетки, които ни пробута за "правителство", може и да се е засрамил, или да се е уплашил, а може и двете! Да, една от основните причини да ни отсвирят за "Шенген" е "Крим е руски" и слугинската политика лично на него и на неговия смърдящ на кремълски слугинаж и национално предателство Гълъбарник!

2022.12.14 | 14:23

2
Гълъб Донев звучи нормално, но великият политик Аен Василев по телевизията ви нарече - гълъба. Едно е някой да има чувство за хумур, друго е да е простак шегуващ се с премир.
PaulaFox

2022.12.14 | 14:20

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини