Кирил Петков пита кой предложи Николай Павлов за министър

  • 14 декември 2022 11:15

  • 1209
  • 1
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

„Изказваме уважението си към проф. Николай Габровски, но имаме три основни причини защо няма да подкрепим неговия проектокабинет. Предложеният от него за министър Николай ПавловНиколай Павлов Николай Павлов е служебен министър на енергетиката в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е всеки ден нанася щети на държавата за над 1 милион лева, като се отказва от евтиния газ. Повече ме притеснява обаче, че прокуратурата прикри този случай.“ Това заяви от парламентарната трибуна съпредседателят на „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически преди гласуването на проектокабинета на ГЕРБ-СДС.

Той попита кой е препоръчал Николай ПавловНиколай Павлов Николай Павлов е служебен министър на енергетиката в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е за министър в това правителство и дали има и други министри, които са препоръчани от същите хора.

Според Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, докато Бойко Борисов е начело на ГЕРБ, а корупционните тайни правят това правителство заложник на старите грехове, няма как да излезем от политическата криза.

Той припомни, че „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ са обещали на избирателите си да не подкрепят правителство на ГЕРБ и партията му ще въведе практиката политиците да изпълняват думите си.

"Ако Николай ПавловНиколай Павлов Николай Павлов е служебен министър на енергетиката в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е стане министър, Вие ще лежите", каза на Асен Василев и Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

Добрев обясни, че докато Бойко Рашков е бил министър, преписките срещу съпредседателите на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" от ГЕРБ са били "прибрани в чекмедже".

Гюров: Предлага ни се кабинет, който лъха на нафталин от тройната коалиция и от резервната скамейка на ГЕРБ

"След идването на служебния министър нещата се задвижиха", заяви още Добрев. Според него именно по тази причина ПП не искат Павлов да бъде министър.  "Препоръчвам Ви да не атакувате Павлов, защото той е свидетел срещу Вас. Ако стане министър, вие ще лежите", обяви Делян Добрев.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1209 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.12.14 | 13:24

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини