Съветникът на премиера разкри какви са отношенията Радев - ГЕРБ

  • 13 декември 2022 18:50

  • 3037
  • 12
Съветникът на премиера разкри какви са отношенията Радев - ГЕРБ
© БНТ
Слушай новината Слушай новината

Надявам се да има избрано редовно правителство. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ съветникът на премиера проф. Александър Маринов по повод предложения от проф. Николай ГабровскиНиколай ГабровскиД-р Николай Габровски завършва медицина в Медицинска Академия - гр. София през 1996 проектокабинет с мандата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Към това предложение за правителство могат да се отправят най-различни критики – някои основателни, други – не. Ясно е, че това е с мандата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, за някои министри могат да се кажат и добри, и лоши неща, заяви проф. Маринов.

Единственият шанс да се излъчи редовно правителство е с такъв подход – програмно правителство, включващо неизявени политически лица, добави той.

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в изигра умело този ход, защото посланието им е към един по-широк кръг избиратели. Това е стъпка към излизане от изолацията, заяви съветникът на премиера.

По думите му кабинетът "Габровски" не може да се определя като "смокинов лист на скрити коалиции". Ясно е, че този кабинет е на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Ако този кабинет бъде избран, основната политическа отговорност ще носи ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, подчерта проф. Александър Маринов.

Това правителство по неизбежност е с кратък хоризонт и трябва да свърши определени неща. Не е реалистично да се очаква дълъг мандат. Дори да мине, то ще бъде на ръба на оцеляването. Ще трябва да води битка за оцеляване, а на него ще са му нужни много сериозни и сложни законодателни решения. Не виждам заявена воля отвъд тази за скоро предстоящи предсрочни избори, коментира проф. Маринов.

Гълъб Донев иска кабинетът "Габровски" да бъде избран и България час по-скоро да има правителство

Всички мандати са са малък шанс и този шанс намалява прогресивно от първия към третия. Ако се случи най-вероятното утре (кабинетът "Габровски" да бъде отхвърлен от парламента – б. ред.), изборите са почти сигурни, каза още съветникът на министър-председателя.

В отговор на въпрос за отношенията между президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, той заяви: "Между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и президентската институция в момента има поносимост, защото в последната година и половина ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в промениха враждебното си отношение към президента. Принципните различия с модела ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в остават. Понякога съвпадащите констатации не са съглашателство и съюз".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3037 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар

2022.12.14 | 08:13

12
ТОВА МРЪСНО ПРАВИТЕЛСТВО ПРЕДЛОЖЕНО ОТ БОРИСОВ ПЕЕВСКИ ДОГАН ГЕШЕВ РАДЕВ ГОСПОДА ПРЕСТЪПНИЦИ КАКВО ИСКАТЕ ОЩЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД УКРАДОХТЕ НИ УБИВАХТЕ НИ ИЗЛЪГАХТЕ НИ ИБА..ХТЕ НИ МАМАТА МИЛИЯРДИТЕ НИ ОТКРАДНАХТЕ КАКВО ИСКАТЕ ОЩЕ ОТ НАС ОТ НАРОДА.ОСТАВЕТЕ НИ ДА ЖИВЕЕМ КАКТО ИСКАМЕ ПО ЕВРОПЕЙСКИ.
Иван

2022.12.13 | 23:31

11
Вие медиите МАЙСТОРА много го тачите за коментари!!! Голям капацитет.
Не, Майсторе!

2022.12.13 | 19:43

2
Това правителство е точно от "изявени политически лица" и както може да се очаква - до един марионетки, лакеи, теляци и нищожества на сарайско-геребрастката престъпна шайка! Да, някои са от "втория ешелон" на СИК, но си остават в СИК и в сараиет, нали? Ай сиктир бе, Майсторе! Ай сиктир бе, пъдарино на бостана в село Славяново! Писна ни от грозната ти мутра с брадавицата!
Сандра

2022.12.13 | 20:52

10
На Петков правителството дали беше супер!

2022.12.13 | 20:17

8
Аман от старци,няма ли млади образовани хора бе????!!!!
Сандра

2022.12.13 | 20:51

9
Предпочитам ГЕРБ и ДПС да ме управляват вместо Киро, Нинова , Костадинов. Да не говорим за Надежда, Христо, Манолова!

2022.12.13 | 20:06

7
Дърт скапан помияр комунист
браво

2022.12.13 | 19:56

6
УТРЕ РАДЕВ ДА ПРИВИКА НЕГОВИТЕ ХОРА/РАШКОВ,ДЯНКОВ И ДР./ И КАБИНЕТА ЩЕ МИНЕ.
браво

2022.12.13 | 19:56

5
УТРЕ РАДЕВ ДА ПРИВИКА НЕГОВИТЕ ХОРА/РАШКОВ,ДЯНКОВ И ДР./ И КАБИНЕТА ЩЕ МИНЕ.
браво

2022.12.13 | 19:55

4
УТРЕ РАДЕВ ДА ПРИВИКА НЕГОВИТЕ ХОРА/РАШКОВ,ДЯНКОВ И ДР./ И КАБИНЕТА ЩЕ МИНЕ.
1

2022.12.13 | 19:45

3
Сега е проститутка в село Славяново! Прави сФирки с прИмоция - два лева!
Емѝ...

2022.12.13 | 19:08

1
Не "професор едикойси", а агента на КДС с псевдоним "Майстора", съдържател на явочна квартира. Не мръсник, а долна проститутка на режима.

Добави коментар

Водещи новини