Митов: Патологиите на Кирил Петков са трудни за коментар

  • 13 декември 2022 12:13

  • 623
  • 3
Митов: Патологиите на Кирил Петков са трудни за коментар
© Булфото (архив)

На България ѝ е нужно редовно правителство. Чухме от всички парламентарни групи недоволство от начина, по който служебното правителство управлява и затова че президентът Радев управлява еднолично страната ни. Това заяви пред Нова нюз Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

За да има редовен кабинет трябва да има компромис, какъвто направихме ние – да не предлагаме кабинет, в който има отявлени политически фигури от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, а експертен кабинет, каза още той. 

Патологиите на Кирил Петков са трудни за коментар. Продължаваме промяната" имаха успех преди известно време с революционното говорене, но от тогава ситуацията се е променила. Те са единствените обаче, които не искат да се променят. Трябва да разпознават еволюцията на политическата ситуация, но не успяват и продължават да разчитат на старото конфронтационно говорене, но то води само до кризи. Не може да се продължава с тази агония.  

Захариева: Надявам се от ДБ да размислят за подкрепата на кабинета "Габровски"

Кирил Петков и Асен Василев еднолично защитаваха "Газпром", когато върнаха посредниците в доставките с газ за България и потребителите започнаха да плащат с 30% по-скъп газ. Вместо да има търговия и организиран капацитет, те върнаха обратно посредниците. Това бе очевидно за всички. На човек, който влезе в политиката с измама, не знам как може да му се вярва. Амбулантни търговци се превърнаха в амбулантни политици, допълни той.

Очакваме подкрепа от всички отговорни политически партии, които осъзнават страната ни в какво състояние е. Ако не стане с първия или с третия мандат – отиваме на избори. Ще си проличи кой мисли за избори и кой не. Ние не искаме да ходим на избори, ако Кирил Петков иска да ходи – нека да го каже, завърши Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“,

Последвайте канала на

Радина Лазарова
623 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
!!!

2022.12.13 | 13:27

3
Ти пък си отвратителен за гледане бе, нищожество герберастко с разпрания задник от прекомерна "работа" на "Околовръстното"! Е@ах го в педераса този свиркаджия на банкянски спаружени гюдерийки!
Така ли?!

2022.12.13 | 13:24

2
Така ли ма "Къдраавта Сю"? Така ли бе, мазно нищожество, дето 20 години пълзиш като слузест червей от партия в партия и накрая допълзя до двора в Банкя, където добре те охраниха, защото мутрата ти стана още по-мазна и лъщи като месечина! Добре бе, нищожество банкянско, защо според облото ти като стъклена топка мозъче исканията за отговорност и присъди на потресаващата с престъпленията и грабежите ви геребрастка просташка сган е "патология"? Защо бе, мазно Къдраво нищожество? Защо според тъпата ти кратуна от банкянския бостан нито една партия не желае да се коалира с вас е патология? Ами, не искат хората углавни престъпници и неграмотни, корумпирани простаци за партньори, не искат! Разбра ли бе Мазния Къдрав?
този

2022.12.13 | 12:36

1
е слуга на мутрите... предател качествен юдейски е!

Добави коментар

Водещи новини