БСП: Не ни интересуват имената в кабинета, а това, че зад тях прозира моделът на ГЕРБ

  • 12 декември 2022 12:06

  • 1932
  • 17
БСП: Не ни интересуват имената в кабинета, а това, че зад тях прозира моделът на ГЕРБ
© Нова тв
Слушай новината Слушай новината

Няма да подкрепим правителство с мандат на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Разбира се, за предложените министри ще се говори много, ще се разглеждат техните биографии. Всъщност обаче не ни интересуват имената, а това, че зад проектокабинета прозират моделът и идеологията на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Това каза Вяра Емилова от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в ефира на предаването "Твоят ден" по NOVA NEWS.

По думите ѝ единственият консенсус с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е по изборното законодателство. "Една справедливост беше възстановена с промените в Изборния кодекс. Респект към личността и професионализма на г-н Габровски, но той е съгласувал имената на министрите с партията, която стои зад него. Ще водим преговори за втория мандат и ще видим при кого ще отиде третият", заяви тя.

Според нея БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е има готовност да предложи правителство с третия мандат. "Ще водим преговори за политики, важно е интересът на българските граждани да бъде защитен, нищо не е на всяка цена. Националният съвет ще реши какво да правим с третия мандат, но няма да водим разговори с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ако бъде даден на нас", категорична е Емилова. Тя допълни, че в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е има свобода на мнението, но когато има разлика в принципите и идеологията, това не е приемливо. 

Ето кои са имената в проектокабинета "Габровски"

"Поведението на Божанков не е политически коректно и мъжкарско. Когато си защитавал идеологията на една партия години наред, да реагираш по този начин, не е коректно към гласоподавателите му, той ги излъга", смята тя.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1932 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар
PaulaFox

2022.12.12 | 15:38

17
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

2022.12.12 | 14:22

16
За комунистите няма нищо свято. Готови са на всичко, само и само да са на власт. Вижте и Путин, изби хиляди цивилни Украинци и свои, само за да задържи властта си. Комунистическите партии са най-големите терористични организации в света.
starshinata58

2022.12.12 | 13:58

15
мандат на герб няма да подкрепим,с втория няма как да стане,ама с третия - да.Нали пак до герб ще опрете,гнусни,долни,завистливи,продажни и "нагаждащи" се социалисти.
Т

2022.12.12 | 13:36

14
Тъпа долна крадлива комуниска проста
РЕЙХАН ОТ ГЕРМАНИЯ

2022.12.12 | 13:36

13
МРЪСНИ ГЯУРИ! МАРШ НА ТЮТЮНА И ДА БЕРЕТЕ КРАСТАВИЧКИ! МАМА ВИ ЩЕ Е В А ГОТОВАНСКА СКА ПАНА!
ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА

2022.12.12 | 13:33

12
Вяра Емилова от БСП не се интересува от способностите на предложените министри. Тя е ограничена, посредствена , една от метастаците в БСП-комунисти. виГЕЙнин също заяви ча няма с нито един глас БСП да подкрепи правителството на Проф. Габровски. БСП си ги знаем, че са комунисти, злобни, алчни като Корнелия Нинова, ама на предстоящите избори ще изпаднете под чертата на 4%. Вие съсипахте държавата. Обрахте я! Предизвикахте висока инфлация, цените на стоките са непосилни за гражданите. Килограм сирене струва вече 24 лева. Затова вън от парламента! ВЪН!
ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА

2022.12.12 | 13:33

11
Вяра Емилова от БСП не се интересува от способностите на предложените министри. Тя е ограничена, посредствена , една от метастаците в БСП-комунисти. виГЕЙнин също заяви ча няма с нито един глас БСП да подкрепи правителството на Проф. Габровски. БСП си ги знаем, че са комунисти, злобни, алчни като Корнелия Нинова, ама на предстоящите избори ще изпаднете под чертата на 4%. Вие съсипахте държавата. Обрахте я! Предизвикахте висока инфлация, цените на стоките са непосилни за гражданите. Килограм сирене струва вече 24 лева. Затова вън от парламента!
БАЛГА РАЦИ

2022.12.12 | 13:30

10
ЩЕ ВИ НАБИЯ КУЧЕШКИТЕ КРАТУНИ НА К О Л О В Е БЕ! youtube. com/ watch?v=dFNH0dWD-I4
ГЯУРИ СКА ПАНИ!

2022.12.12 | 13:26

9
КОЛКО И ДА СЕ НАВЕЖДАТЕ, ДОРИ ДА СИ ЗАВРЕТЕ ГЛАВИТЕ ВЪ ГЪ ЗО ВЕ ТЕ! БУРЯТА НЕМА ДА ОТМИНЕ ТОЯ ПЪТ! ЩЕ ВИ ИЗ К О ЛЯ ДО КРАК!
БЕРОВ

2022.12.12 | 13:23

8
ГЕРБ ЛИ ГО ИЗБРА БЕ С В И НИ БЪЛГАРСКИ! НЕМА ЗАД КОЙ ДА СЕ ПРИКРИЕТЕ СКО ТОВЕ, ЩЕ ВИ ГИ ОТ СЕ КА ГЛАВИТЕ!

Добави коментар

Водещи новини