Георги Гьоков обясни защо се стигна до изключването на Явор Божанков

  • 10 декември 2022 17:35

  • 1877
  • 4
Георги Гьоков обясни защо се стигна до изключването на Явор Божанков
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

Депутатът от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и бивш социален министър Георги ГьоковГеорги ГьоковГеорги Гьоков е роден в с. Любеново, община Раднево. Завършва средно образование в Стара Загора бе гост в предаването „Офанзива” по Нова нюз. Там той коментира защо депутатът Явор Божанков беше изключен от парламентарната група на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

„Нашият правилник за работа на ПГ позволява различното мнение, но когато то е еднократно – 1-2 пъти да се случи във времето, но когато постоянно имаш различно мнение от групата, просто не ти е мястото в нея”, категоричен беше Гьоков.

Изключеният Явор Божанков си татуира черна овца

Той подчерта, че Божанков не е член на партията, а е от редиците на гражданската квота.

Бившият социален министър коментира и издигнатия за кандидат-премиер с първия проучвателен мандат проф. Николай Габровски. По думите му професионалните качества на Габровски не подлежат на съмнение, но за политическите все още не се знаело. „С мандат на ГЕРБ това означава, че това е правителство на ГЕРБ”, заключи Гьоков и уточни, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е няма да подкрепи такъв кабинет.

На въпрос дали при евентуално второ завъртане на рулетката БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е би подкрепила мандат на „Продължаваме Промяната”, народният представител отговори, че ако левицата види възможност да реализира политиките, които от години следва, ще подкрепи кабинет на ПП.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1877 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Бай Кольо

2022.12.11 | 10:04

4
БСП постоянно лъжат хората,колко били демократична партия и че всеки член можел да изказва мнението си своодно и да гласува по съвест.Сега ясно се видя,че това е илюзия за залъгване на лековерните.Ако не гласуваш под строй изхвърчаш! Тази партия не се е променила и на милиметър от 1944г.
PaulaFox

2022.12.10 | 23:28

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

2022.12.10 | 19:28

2
Всеки шеф иска робите му само да козируват и да вървят след него като овце.
Емѝ...

2022.12.10 | 17:53

1
Щото е много млад и не си затваря устата, все неща, които в клозети като БСП, ДПС, ГРОБ, Болгарский восход и т.н., окапали от БКП, не се тачат.

Добави коментар

Водещи новини