Кметът на столичния район "Изгрев" разкри защо е изключен от БСП

  • 09 декември 2022 18:11

  • 2405
  • 2
Кметът на столичния район "Изгрев" разкри защо е изключен от БСП
© БТВ
Слушай новината Слушай новината

В БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е има един кръг от хора, които не искат аз да съм кмет, а някой друг. Аз не съм професионален политик и за мен явяването на изборите не е самоцел. Винаги съм искал районът да бъде управляван максимално добре и да стане по-добро място за живот. Това каза в предаването "Лице в лице" изключеният от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е д-р Делян Георгиев, кмет на район "Изгрев".

Причините да бъда изключен са няколко. Едната е, че откакто съм кмет, не съм разрешил продажбата на нито един квадратен метър общинска земя. Втората причина е, че разреших проблема с местата в детските градини. Третата причина е, че иззех незаконно заграбени имоти и съборих незаконно построени имоти. Промяната в "Изгрев" се вижда и това кара определени хора да се притесняват от евентуално мое участие в предстоящите избори. Убеден съм, че в последните 3 г. съм засегнал определени интереси. Това не е без значение и затова се потърсиха изсмукани от пръстите причини, заяви д-р Георгиев.

Тези хора имат определени виждания по посока на "Изгрев" и имат амбицията да ги реализират. Те си представят в "Изгрев" да има кмет, който да им играе по свирката. Това няма как да стане, докато аз съм там, подчерта районният кмет.

БСП изключи от партията единствения си районен кмет в София

От районните кметове зависи много, затова мажоритарният вот е много важен. Много е важно кой ще е кмет на определен район, град или село, добави той.

В отговор на въпрос д-р Делян Георгиев каза, че ще си помисли дали да се кандидатира за кмет на района на следващите местни избори.

В отговор на въпрос дали за изключването му от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е повлияла и позицията му против връщането на хартиената бюлетина, той заяви: "Хартиената бюлетина е историческа грешка, защото тя е манипулация, която ще открадне гласа на гражданите".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2405 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2022.12.09 | 22:19

2
❤️Създадох собствен канал в YouTube, в който излъчвах еротични видеоклипове. Моля, абонирайте се ➤ Ja.cat/id398062
хо хо хо

2022.12.09 | 18:59

1
Шут!

Добави коментар

Водещи новини