Началникът на КАТ-София става зам.-директор на ОДМВР-Пловдив

  • 08 декември 2022 20:04

  • 1063
  • 2
Началникът на КАТ-София става зам.-директор на ОДМВР-Пловдив
© Пресцентър МВР
Слушай новината Слушай новината

Със заповед на министъра на вътрешните работи на длъжността заместник-директор на пловдивската полиция е назначен комисар Радослав Начев. Днес официално той бе представен пред ръководния състав на дирекцията от главния секретар на МВР главен комисар Петър Тодоров, съобщават от пресцентъра на МВР.

Радослав Начев е роден през 1983 г. в Пловдив. През 2007 г. завършва специалност „Противодействие на престъпността, опазване на обществения ред и превенция“ в Академия на МВР.  Същата година започва работа като   полицейски инспектор в група „Организация на движението, пътен контрол и превантивна дейност“  в сектор „Пътна полиция“ на ОДМВР - Пловдив. От 2011 г. са му възложени функции по непосредствено ръководство и управление на този сектор, а през 2013 г., след успешно издържан конкурс за израстване в категория, става негов началник.  

МВР с позиция след разследването на "Скай нюз" за български гранични полицаи

През 2015 г. е преназначен на длъжност началник на група в пловдивския сектор „Специализирани полицейски сили“, а през юни 2021 година застава начело на същото подразделение. От декември същата година до встъпването му като заместник-директор на ОДМВР – Пловдив, работи в Столична дирекция на вътрешните работи, където последователно заема постовете на заместник-началник и началник на отдел „Пътна полиция“.

За постигнати високи резултати през професионалния си стаж в МВР Радослав Начев многократно е получавал награди.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1063 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ха-ха

2022.12.08 | 22:46

2
тримата от запаса и скоро към КД!
Уча се

2022.12.08 | 21:44

1
Боклука си е боклук,където и да отиде.

Добави коментар

Водещи новини