Утре ГЕРБ и БСП се срещат. Проф. Габровски лично поканил Нинова

  • 07 декември 2022 13:18

  • 5017
  • 0
Утре ГЕРБ и БСП се срещат. Проф. Габровски лично поканил Нинова
© Pixabay

Шенген би трябвало да ни обединява. И водени от това, ние още преди две седмици предложихме да излезем с обща декларация като институция, въпреки различията ни, коментира в кулоарите на Народното събрание лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

В този момент трябва да си подадем ръка. Очаква се нещо от нас, дава се оценка от кабинетът на партиите,а от друга самият служебен премиер настройва институциите една срещу друга. Това не е добре.

На въпрос, ако ПП „Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но“ получи третият мандат, Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за отговори, че ще коментира, когато всичко се случи.

Нинова разкри, че проф. Д-р Николай ГабровскиНиколай ГабровскиД-р Николай Габровски завършва медицина в Медицинска Академия - гр. София през 1996 е отправил покана към нея за консултации във връзка с позицията му на кандидат за премиер на правителство с мандат на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в -СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на. Тя поясни, че е получила обаждане от него лично, а не от някой от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. По думите й, ще се отзове БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е на поканата, която е за утрешния ден в Народното събрание. На срещата отново ще бъде заявено, че партията няма да подкрепи създаването на правителство с мандат на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

„Не съм тоталитарен лидер, който нарежда кой какво да прави“, каза още Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
5017 0

Свързани новини

Водещи новини