Костадинов: Позициите на Австрия и Нидерландия разобличиха лицемерието на ЕС

  • 07 декември 2022 12:29

  • 545
  • 6
Костадинов: Позициите на Австрия и Нидерландия разобличиха лицемерието на ЕС
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Вчера стана окончателно ясно, че България няма да бъде допусната в Шенгенското пространство, което едва ли е изненада за някого, с оглед на това, че българската граница прилича на ограда, която всеки един може да прескочи. Това заяви лидерът на „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председателКостадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика на брифинг в парламента. 

Със своята позиция представителите на Нидерландия и Австрия ясно и категорична разобличиха лицемерието на институцията Европейски съюз (ЕС) като цяло, заяви Костадинов.

По думите му тези две държави, които очевидно имат много сериозни притеснения и съмнения по отношение на корупцията в България и на охраната на българските държавни граници, нямат абсолютно никакъв проблем с приемането на страната ни в еврозоната. И добави, че влизането на една такава, според тях корумпирана държава в Еврозоната, би следвало да доведе до много сериозни щети за еврото като цяло. 

Според Костадинов със своето вето за влизане на България в Шенген, Нидерландия и Австрия са показали, че за останалите държави членки на ЕС България е буфер, който да бъде използван за финанси, население и природни ресурси. 

Асен Василев: Габровски да се фокусира върху партиите, които биха подкрепили кабинет, оглавяван от него

Костадинов отбеляза, че при покана за преговори за съставяне на правителство от ГЕРБ - СДС и предложеният за премиер Николай Габровски, от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" няма да се отзоват. И отново подчерта, че с партията носител на първия мандат имат кардинално разминаване. 

Според него е без значение дали кандидатът за премиер се казва Габровски или Бойко Борисов. Който и да е, той ще спазва политиката на ГЕРБ, а тя няма нищо общо с тази на „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“, коментира Костадинов.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
545 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
PaulaFox

2022.12.07 | 17:33

6
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Како сте

2022.12.07 | 15:17

5
Браво Костадинов Не се впрягайте да ви командват Пазете бг народност
Емѝ...

2022.12.07 | 12:54

3
Не разбирам за какво квичи копейкин. Хем признава, че това, което казват Нидерландия и Австрия е истина, хем ги обвинява в "лицемерие", че я казват. Дебил.
не четеш ли ма

2022.12.07 | 14:14

4
нямат проблем за еврозоната, даже ще ни приемат и без да изпълняваме изискванията, а за шенген ни спират въпреки, че изпълняваме изискванията... това е лицемерието, май ти си де.била жълтопаветен краварски трол от някое нпо на грант
радев

2022.12.07 | 12:47

1
напускай ес тиква всичко скъпо марш в сикаджиската си кожа боклук

2022.12.07 | 12:49

2
мрете от яд соросоиди и джендъри! сега ще ви натрием носа!

Добави коментар

Водещи новини