Атанасова: Приемът ни в Шенген не е работа за година-две

  • 07 декември 2022 11:02

  • 312
  • 1
Атанасова: Приемът ни в Шенген не е работа за година-две
© Нова нюз

„Влизането ни в Шенген не може да бъде ангажимент и работа за 1-2-3 месеца. Това е работа за всички институции в България. Това е нещо, което не може да бъде преодоляно с 1-3 г. управление. Изискват се многогодишни, сериозни усилия. В годините назад не сме си направили домашното както трябва – изпълнителната власт, управляващите. Няма как да очакваме за година-две това да се промени”.

Това заяви в предаването "Твоят ден" по NOVA NEWS депутатът Ирена Анастасова от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Относно вътрешнополитическите въпроси и очакването президентът Румен Радев да наложи вето върху промените в Изборния кодекс, тя заяви, че от неговите изявления не разбираме дали ще се наложи вето.

„От наша гледна точка, ще я потвърдим. Ако той наложи вето, ние ще гласуваме”, каза депутатът от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Тя даде пример, че в СИК на много места не са броени резултатите от машините.

„Нямаме гаранции, че ще се броят бюлетините ръчно, а няма да се препишат резултатите от машините. Не допускам, че ветото би успокоило страстите по темата”, каза Ирена Анастасова.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
312 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.12.07 | 17:36

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини