Лорер: Радев явно е разочарован, че ПП не е президентска партия

  • 06 декември 2022 17:48

  • 2350
  • 24
Лорер: Радев явно е разочарован, че ПП не е президентска партия
© БТВ
Слушай новината Слушай новината

Не му приляга. Не приляга на висотата на президентската институция да дава емоционални и унизителни оценки на политически партии. Политическите партии са израз на хората и на техните идеи. Зад "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" има 500 000 избиратели, а той сложи всички тях под шапката на шаралтанството. Президентът тряба да обединява, а такива изказвания ни делят. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ депутатът от ПП Даниел ЛорерДаниел ЛорерДаниел Лорер завършва компютърни науки и бизнес управление в университета в Тел Авив. Утвърждава по повод думите на държавния глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на по адрес на ПП: "Ще надживеем тази шарлатания".

Когато президентът излезе (пред президенството с вдигнат юмрук и каза "Мутри, вън" по време на протеста през 2020 г. - б. ред.), той предстаявяше исканията на българския народ така. Това беше най-високият му момент, защото той стана едно с българския народ и поведе България към светлината. В резултат на това се появи ПП, за да променим модела ГЕРБ и България най-после да тръгне към Европа, заяви Лорер.

Разривът между ПП и президенството явно има други корени. Явно президенството има политически амбиции и ПП ги е разочаровало. От самото начало казахме, че благодарим на президента, че поведе протеста, но ние никога няма да бъдем президентска партия. Явно това не се понравило и нищо чудно в страната да се подготвя инженеринг на политически проекти, посочи депутатът от ПП.

Много пъти всички политически сили се опитваха да пришият ПП към президента. ПП стои точно в центъра на българската политика – нито вляво, нито вдясно. В нито един момент подкрепата на президенството не е била това, с което ПП спечели сърцата на българите, а защото показахме всичко сбъркано в модела ГЕРБ и че най-после дадохме надежда на българските граждани, че България може да стане евроепйска държава, отбеляза Даниел ЛорерДаниел ЛорерДаниел Лорер завършва компютърни науки и бизнес управление в университета в Тел Авив. Утвърждава.

От ПП отвърнаха на атаката на Румен Радев

В отговор на въпрос той уточни, че от ПП няма да предложат правителство на малцинството и няма да подкрепят мандат на ГЕРБ, независимо кой е кандидатът за премиер.

Там всички са декор, защото решенията се взеамт еднолично, заяви Лорер, като поясни, че при връчване на третия мандат ПП ще участва с подкрепа само на важните за България политики.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2350 24

Свързани новини

Коментари 24

Добави коментар
Пляс пляс педалите

2022.12.06 | 22:46

24
Пляс,пляс педалите ... водно колело
ДОРИ И РАДЕВ

2022.12.06 | 22:43

23
СЕ ОТРЕЧЕ ОТ ВАС , ЗАЩОТО ИМА СЪВЕСТ ВСЕ ПАК..., А ВИЕ НЯМАТЕ И КАПКА ...

2022.12.06 | 22:40

22
500хиляди с машините, а без тях колко са?
АЛООУ ...ЛУД..

2022.12.06 | 22:39

21
ВИР СТЕ ХОМОФОБИ , ФАШИСТИ , СЕКСИСТКИ УУРУУДИ ... ПСИХОПАТИ И НАРКОМАНИ ..., АКО ЗНАЕТЕ КОЛКО ДРОГИРАНИ ГЛАСУВАТ ЗА ВАС...МАААЙКО МИЛА ..
Браво 16

2022.12.06 | 22:17

20
Точно казано. Но Радев,трябва да понесе отговорност за това което причини на България народ. Използваха и пандемия,като не спазваха правилата и умориха народа! Прост народ,слаба държава.

2022.12.06 | 22:14

19
Лорелайно крадливо, що не вървиш на майната си барабар с ленчетата , педали с татуировки ,Кире тъпото и пасмината шарлатани

2022.12.06 | 22:11

18
Лорелайно крадливо, що не вървиш на майната си барабар с
Шарлатани вън

2022.12.06 | 21:55

17
Вън,вън,вън. Шарлатани вън. За по-малко от две години съсипахте всичко градено и уморихте народа!!! Но и този който ви инсталира и той трябва да понесе отговорност. Сега разбра ли бедни ми народе,че от бат Бойко по-добър няма?
Верно бе

2022.12.06 | 21:35

16
Партия на мафията сте На олигарсите които платиха пуча и излъгаха радев Той направи огромна грешка като подкрепи преврата на мафията .Тези бандити олигарси целяха овладяване на милиардите от ЕС За това им трябваха послушници .ББ беше станал много силен и популярен в Европа За това и неудобен. Сега ще е трудно да бъдат изхвърлени Киро и тези от ДБ .Защото за тях стоят много пари платени медии и доста прости избиратели Най вече в софия и околностите.

2022.12.06 | 21:01

15
Помияр

Добави коментар

Водещи новини