Цветанов в САЩ, обсъди с конгресмен политическата обстановка в региона

  • 06 декември 2022 12:11

  • 504
  • 2
Цветанов в САЩ, обсъди с конгресмен политическата обстановка в региона
© ЕАЦС

Председателят на Евро-атлантическия център за сигурност – ЕАЦС, Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа проведе среща с основателя на Интерпарламентарния форум по разузнаване и сигурност Робърт Питинджър, конгресмен от Републиканската партия на САЩ.

Цветанов благодари за възможността за пореден път да участва в рамките на конференцията, определяйки я като важен фактор в многостранната система за сигурност на западния свят, съобщиха от ЕАЦС.

Обсъжданите теми винаги са релевантни на най-новите глобални предизвикателства и разглеждането им в експертно – политически формат дава възможност за намиране на оптимални решения.

Цветанов скочи на Янев за Шенген: Предложението му е срещу интересите на България

Двамата обсъдиха актуалната политическа обстановка в региона, отчитайки заплахите и хуманитарните проблеми, произтичащи от инвазията на Русия в Украйна. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа връчи на конгресмен Питинджър годишника на Евро-атлантическия център за сигурност, в който е налице прогноза от 2021 г., че в Европа предстои война, която ще бъде разпалена от режима в Москва.

Конгресмен Питинджър прояви интерес и към други аспекти от дейността на Центъра, изразявайки увереност, че и занапред ще има възможности за тясно взаимодействие между Интерпарламентарния форум по разузнаване и сигурност и ЕАЦС.

Радина Лазарова
504 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2022.12.06 | 15:14

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 22 години съм) Секс модел съм) Обикновено продавам моите XXX снимки. Днес можете да ги видите безплатно. Ето връзката ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)
sss

2022.12.06 | 13:21

1
Те ли ще ви финансират

Добави коментар

Водещи новини