Нинова категорична: БСП няма да подкрепи правителство с мандат на ГЕРБ - СДС

  • 06 декември 2022 11:54

  • 470
  • 3
© NOVINI.BG

"Трудно ми е да следя мисълта на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г – сутрин е едно, следобед друго, вечер трето", заяви на трибунка в кулоарите на парламента лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, предаде репортер на NOVINI.BG.

Нинова потвърди отново, че няма да подкрепят от "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" правителство с мандат на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и с кандидат за премиер Николай ГабровскиНиколай ГабровскиД-р Николай Габровски завършва медицина в Медицинска Академия - гр. София през 1996.

Борисов гневен: Президентът Радев е най-големият ни опонент, нищо не сме съгласували

Нинова коментира дали ще подкрепи дали левите ще подкрепят кабинет на „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“. Тя заяви, че й е трудно да коментира действията и изказванията на колегите си. По думите й, те се менят постоянно и не смята да губи политическото време с постоянни анализи.

Последвайте канала на

Десислава Станева
470 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Анонимен

2022.12.07 | 13:10

3
Не знаем кой е по-вреден за България - Радев или БСП. Но ясно виждаме, че БСП така се е заплела в собствените си червени линии, че скоро ще се превърне в хартиена какавида.
PaulaFox

2022.12.06 | 15:16

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 22 години съм) Секс модел съм) Обикновено продавам моите XXX снимки. Днес можете да ги видите безплатно. Ето връзката ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)
✠Змeй Гopянин oт Бaндитckа Bиeнa

2022.12.07 | 00:49

2
☞Eй Пayлa CKPИЙ cъ, ГPOЗНA cи kът ГЪЗ, минджaтa ти e шиpoka kът пoпckи pъkaв, миpишe нъ paзвaлeнa xъмcия, yвиcнaлa e дo-koлeнeтe и тaм вътpe в нeя, гъмжи oт гъби виpуcи и бakтepии! ☞Мapш дa пoдpeждaш paфтoвeтe на мaгaзинитe в Meтpo, Билa, Лидл и Пeни, aлтaвa-ypycпиьo, нecтaвaш зa ибaнe!: tiny.cc/t230vz

Добави коментар

Водещи новини