БСП изключи от партията единствения си районен кмет в София

  • 06 декември 2022 09:28

  • 4172
  • 3
БСП изключи от партията единствения си районен кмет в София
© Фейсбук

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е изключи от партията единствения си районен кмет в София. Ръководството на левицата в “Изгрев” в столицата изключи районният кмет д-р Делян Георгиев. Под негово ръководство са трите квартала "Изгрев", "Изток" и "Дианабад".

Вчера БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е “Изгрев” реши, че съм най-лошият кмет, който някога са подкрепяли и изразяват искрено съжаление за това. Партията “сваля политическо доверие” от мен и ме изключва от състава си, поради неизпълнение на решенията ѝ, водене на “независима политика на всички нива”, недопускане на партийни, номенклатурни кадри на ръководни позиции в общинската администрация и несъобразяване с общите насоки и политики. Това пише в пост д-р Делян Георгиев. 

В дискусиите се изтъква и, че много хора с “дясна политическа ориентация” заемат ръководни позиции в общината и реално “БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не управлява”.

Моята категорична позиция срещу промените в Изборния кодекс и връщането на хартиените бюлетини също изигра голяма роля във вчерашните събития.

От нищо не се срамувам и за нищо не съжалявам. Винаги съм отстоявал мнението си, когато съм убеден в неговата правота.

И да, в район “Изгрев” управляват хората на “Изток”, “Изгрев” и “Дианабад”, не партийни централи и номенклатурни безполезници. Политиката, която водя от самото начало на мандата е свободна, независима, професионална и насочена единствено към добруването на жителите на нашия район.

Аз не съм “професионален политик” а един от онези, които наричаме ”Изгрев” наш дом. Затова, оценки за работата си приемам само от вас - моите съкварталци. Другото е вятър…

Последвайте канала на

Радина Лазарова
4172 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
666

2022.12.06 | 12:25

1
Докторе,достойнството е много по-важно от членството в партия,която се е превърнала в източник за назначени капиталисти и която открадна 45години ТРУД НА ЕДИН НАРОД
ДОСЕГА Е БИЛ ЩАСТЛИВ КМЕТ

2022.12.06 | 23:18

2
С ВИДИНСКАТА ЧИ ФУТ КА ЗА НАЧАЛНИК :) БЪЛГАРСКИ Б О К Л У К
НА 8 СЕПТЕМВРИ

2022.12.06 | 23:41

3
ТРЕБВАШЕ ДА ИЗЛЕЗЕШ У ШУМАТА! Б О К Л У К !

Добави коментар

Водещи новини