Христанов от ПП: Номинацията на проф. Габровски издава нежелание да бъде съставено правителство

  • 06 декември 2022 08:08

  • 476
  • 3
Христанов от ПП: Номинацията на проф. Габровски издава нежелание да бъде съставено правителство
© Булфото (архив)

Номинацията на проф. Габровски издава нежелание да бъде съставено правителство с първия мандат. Това е номинация, която не може да събере достатъчно подкрепа, заяви в "Денят започва" Иван Христанов от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"".

По думите му от ПП ще положат усилия да предложат правителство, ако се стигне до втория мандат.

Министър Гечев разкри защо е уволнил шефа на БАБХ

Относно рокадите в БАБХ Иван Христанов коментира, че в момента няма опасност частната лаборатория да се върне на "Капитан Андреево".

"90 процента от забележките на "Капитан Андреево" касаят наследени хронични проблеми", допълни Иван Христанов.

Той окачестви като бързи, смели и радикални действията на премиера Гълъб ДоневГълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София., както и на министъра на земеделието.

Вчера със заповед на премиера от длъжността изпълнителен директор на Българската агенция по безопасност на храните беше освободен Христо Вълчанов.

"Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" внесоха сигнал в ДАНС срещу агенцията. Според партията Агенцията по храните застрашава националната сигурност заради фитосанитарния контрол на ГКПП "Капитан Андреево".

"Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" твърдят, че Българската агенция за безопасност на храните бездейства на границата, а конкретни нейни служители пречат на делото на държавата срещу частната лаборатория на "Капитан Андреево" и умишлено го саботират.

"Не е нужна тази остра реторика с президента. Изгражда се ос Радев-Трифонов-Борисов, на която единствената ѝ задача е да отвори, включително със служебното правителство, широк фронт за атака срещу "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"".

Последвайте канала на

Радина Лазарова
476 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Найденов

2022.12.06 | 09:20

1
""Продължаваме промяната" твърдят, че......." Приличат ми на израза една жена каза! Ако това е "промяната" спокойно можем да й бием шута и да отидат в небитието.
народен глас

2022.12.06 | 09:53

2
марш от тук политически шарлатани аз бих ви казала че и чеп за зеле нестава от вас който не е мъж членува в пп партия на пед@лите

2022.12.06 | 18:45

3
"Промяната" не са нищо друго освен настървени лапачи , зинали да лапнат много големи пари за много кратко време !

Добави коментар

Водещи новини