Тошко Йорданов: Единствената възможна коалиция е през третия мандат, ако бъде даден на Стефан Янев

  • 04 декември 2022 18:23

  • 2356
  • 27
Тошко Йорданов: Единствената възможна коалиция е през третия мандат, ако бъде даден на Стефан Янев
© NOVA
Слушай новината Слушай новината

На „Информационно обслужване” никога не е правен одит на софтуера, който използват и начина, по който в крайна сметка броят гласовете и сглобяват резултатите.

Това заяви в предаването „На фокус” по NOVA Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" (ИТН). Той коментира последните избори и резултатите от тях. „Знам за избирателни секции, които има нетипичен резултат за нас. Също така е факт, че в кварталите с ромско население на машина масово са гласували за ПП и ДБ. Дълбоко се съмнявам, че са натискали точно това копче, по-скоро това е резултатът, който е излизал от машината”, каза Йорданов.  

Той не смята, че с хартиената бюлетина това ще се промени. „Ние сме партията, която я махнаха. За ГЕРБ и ДПС това е вариантът за манипулации. Те си надуват резултата от години. Всички го знаем”, каза Йорданов. „Когато бяхме първа политическа сила, ние не сме искали да пипаме кодове на машини, да препрограмираме софтуера. Изборите бяха честни. Ние сме сигурни, че е по-добре на машини”, каза Йорданов. „Трябва да е прозрачно и чисто, трябва да се направи и одит на „Информационно обслужване”. С хартия ГЕРБ и ДПС ще правят това, което са правили винаги”, каза Йорданов.

Депутатите върнаха хартиената бюлетина

Според него единствената възможна коалиция е през третия мандат, ако бъде даден на Стефан Янев. „Тогава БСП трябва да си плюят на риториката от последните 2 години, и с ГЕРБ и ДПС да направят правителство. Всичко е възможно. Но не вярвам, че Нинова е толкова самоубийствено настроена, за да направи това нещо. Това ще е убийство на БСП от първия ред и тя ще държи гранатомета”, каза Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г..

Относно Нидерландия, която ни спря за Шенген, Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. каза, че са постъпили „цинично”. „Има изисквания за Шенген, те са разписани от ЕС.  България отговаря на всички тях. Не виждам каква е справедливостта в един съюз, който има правила, които важат за една група държави, не важат за други”, каза Йорданов.

Нидерландия блокира България за Шенген, но подкрепя Румъния и Хърватия

Според него в Нидерландия имат вътрешнополитически проблем, следствие на което блокират нас. „Имал съм разговори с европейски дипломати. Неофициално ни беше казано, че проблемът не е в нас, а в Гърция. В Гърция се влиза много лесно. Ако България е в Шенгенското пространство, всеки един от Северна Африка може да стигне с колело до Брюксел. Затова приемат Румъния, Хърватия, но не и нас”, допълни Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г..

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2356 27

Свързани новини

Коментари 27

Добави коментар
Пенев

2022.12.05 | 06:40

27
Ти кой беше?
Тоя червей..лел

2022.12.05 | 05:27

26
Назначен от Славчо Диванчето

2022.12.04 | 22:30

25
Хората вече ще си лягат и ако не махнете тази грозна, мазна и противна чалгарска мутра от сайта, ще сънуват кошмари!

2022.12.04 | 21:53

24
Теб пък КОЙ те пита и КОЙ те бръсне за слива бе, лайняр!
7

2022.12.04 | 21:33

23
сигурно, ама се говори, че и сарайският началник на чалгарите му го бута отзад!
7

2022.12.04 | 21:33

22
сигурно, ама се говори, че и сарайският началник на чалгарите му го бута отзад!
7

2022.12.04 | 21:32

21
сигурно, ама се говори, че и сарайският началник на чалгарите му го бута отзад!

2022.12.04 | 21:31

20
Връщай се към нецензурните скечове, селски. Видехме ти простотията вече. Изчезни.
Личен опит

2022.12.04 | 21:29

19
"Ако Нинова се коалира с ГЕРБ, това ще е самоубийство и тя ще държи гранатомета"! Абе, че Простак Хаджи Тошко е много прост, няма и грам съмнение, ама все пак някоя гънка е останала в облото му мозъче, че се е сетил как чалгарската му сбирщина се коалира с герберастките престъпници, как се самоубиха и как точно той държеше гранатомета! И се гръмнаха направо в кухите чалгарски кратуни така, че народът ги зизрита на бунището! Абе, друго си е да дефинираш нещата от личен опит, нали бе Африкански? Пак добре, че днес май се беше изкъпал!

2022.12.04 | 20:34

18
toshko bre ti se pobarka e i kakvo moje da napravi generalat na koziak za koito nato e balgaria i balgaria e nato

Добави коментар

Водещи новини