Политологът Калоян Методиев: Служебното правителство е фашизоидно, няма да ми затворят устата

  • 03 декември 2022 16:42

  • 1667
  • 5
Политологът Калоян Методиев: Служебното правителство е фашизоидно, няма да ми затворят устата
© NOVA NEWS
Слушай новината Слушай новината

Служебното правителство е катастрофа за държавата. То е антисоциално в икономиката и фашизоидно в политиката. Има и злоупотреби с власт, намеса в изборите и антиевропейско говорене. Където пипнат, възкниват проблеми. Използват държавните институции като бухалки, за да се разправят с инакомислещите. Изпратиха на мен и жена ми пълна данъчна проверка за години назад. Мислят си, че ще ми затворят устата.

Това каза в предаването "Офанзива" по NOVA NEWS политологът Калоян Методиев и призова ако има и други противници на властта, които са обект на проверки, да го изсветлят. "Трудно ГЕРБ ще реализира първия мандат, почти не вярвам да се случи. Имам чувството, че връщането на хартиената бюлетина е по-важно за ПП от бъдещето на страната. Правят си дребна сметка да върнат мандата веднага след като го получат, за да може президентът да наложи вето на промените в Изборния кодекс и парламентът да няма време да го преодолее", посочи той. 

Политологът Калоян Методиев: Вчера в Перник Радев се държа като ранния Борисов

По думите му в парламента не може да се говори за коалиция, а за плаващи мнозинства. "В "Демократична България" има три коренно различни формации, коалицията е в незавидно вътрешно състояние, не знам дали могат да си позволят така на избори. Те са разкъсвани между прагматизма да участват в правителство и възможността да отидат на избори, които могат да са катастрофални за сегашните им ръководства - "Да, България", ДСБ", подчерта Методиев. 

Относно новините за Шенген политологът заяви, че има мигрантски натиск и някой трябва да поеме отговорността за него. По повод сбирката на леви партии Методиев смята, че или те лъжат, или Маркс. "В тая група имаше толкова много тежки милионери, че се чудят как обясняват на хората за социална политика. Политическият им рекет е необясним, повечето от тях нямат регистрация на партии. Плюят Нинова, а си търсят депутатски места. Ако имат достойство, да предложат собствен проект, а не да паразитират върху БСП", призова Методиев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1667 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
PaulaFox

2022.12.04 | 12:45

5
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 22 години съм) Секс модел съм) Обикновено продавам моите XXX снимки. Днес можете да ги видите безплатно. Ето връзката ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)

2022.12.03 | 21:15

4
лизача на к..ури
юлиян

2022.12.03 | 19:50

3
Що е то фашизъм и има ли той нещо общо с ''бръмбарите'' в главата на калоян методиев.Изказването Му, опит за плонж ли е в краката на ''Големия брат''отвъд океана или моментен емоционално-психически срив.

2022.12.03 | 16:55

1
Придворния шут на селянката от крушовица

2022.12.03 | 17:20

2
И за кое точно от това, което е казал не е прав?

Добави коментар

Водещи новини