„Възраждане” няма да подкрепи правителство с мандата на ГЕРБ

  • 02 декември 2022 16:32

  • 795
  • 4
„Възраждане” няма да подкрепи правителство с мандата на ГЕРБ
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Лидерът на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика заяви от кулоарите на Народното събрание, че с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в имат серизони различия.

"Имаме голямо разминаване по отношение на кардинално важни вътрешнополитически и външнополитически теми с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. 12 години гледахме управлението им, това повече не може да продължава, няма как да ги подкрепим."

Костадинов обясни, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с имат абсолютно пълно съвпадение и пълен синхрон.

Томислав Дончев разкри подробности за проектокабинета на ГЕРБ

"Виждате, че на практика те са като една партия с две ръководства", уточни той.

Той допълни, че тяхната позиция относно изпращането на оръжие на Украйна е, че "не трябва да заминава дори един патрон".

"Президентът Румен Радев можеше да спре изпращането на оръжия за Украйна, но предпочете да не го направи в името на рахата на евроатлантическата тълпа в България", каза още той.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
795 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Pencionerka

2022.12.02 | 18:13

4
Tu lu ickasch cega blysata. Kolko cte salki, bcizki na gqrba na NARODA
МАДАР ФАКАР

2022.12.02 | 17:26

3
МАНГАЛ САВЕЦКИ !!!
МИТРОФАНА

2022.12.02 | 17:11

2
КОСТАДИН МА ЛИЖЕ ПО МАТРОШКА !
КОПЕЙКИН !!!

2022.12.02 | 16:54

1
ЧАМАНАН – НАХУЙ – МАГАДАН !!!

Добави коментар

Водещи новини