Атанасова (ГЕРБ): Стига! Не сме превърнали машините в принтери

  • 02 декември 2022 09:39

  • 568
  • 11
Атанасова (ГЕРБ): Стига! Не сме превърнали машините в принтери
© Bulphoto/архив
Слушай новината Слушай новината

„Няма да има тройна работа, не сме превърнали машините в принтери. В момента се отпечатват толкова бюлетини, колкото са избирателите. С бюлетини се гласува във всички секции с под 300 избиратели – бюлетините там не са си тръгвали. Машините остават. Флаш паметта, на която ще се записват данните ще съществува“.

Това заявипред бТВ председателят на Парламентарната група на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в Народното събрание Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,.

„Нямаме уважение към практики на „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ – с лъжи и манипулации да нагнетяват обществено напрежение по темата с Изборния кодекс“, посочи тя.

„Представете си, че 99% от българите искат да гласуват с машина и ще го направят, а 1%, който ще гласува с хартия – защо трябва да им отнемаме възможността да участват в изборния процес“, допълни председателят на ГЕРБ в парламента.

Според нея получилият се сблъсък създава риск от намаляване на избирателната активност.

Мирослав Иванов (ПП): Днес съм в траур, ще се завърнат злоупотребите и манипулациите във вота

„Ние, когато осигурихме средства за закупуване на тези машини, сме го направили с една цел – доверието в изборите да е високо. Сега се оказва, че фактите, машините, кодовете и флашките стават разменна монета между партиите“, каза още Атанасова.

„Район чужбина остава, броят на заявленията остава 40, членовете на ЦИК остават, Общественият съвет към ЦИК остава, остават флаш паметта, която пази данните. Премахваме тъмните стаички. Ще има видеонаблюдение онлайн, а видеозаписът ще се предава“, допълни тя.

„Машината продължава да съществува. Даваме възможност на избирателите да гарантират вота си по един или друг начин. Темата се преекспонира, за да не съставят правителство“, категорична е тя.

Възможност за кабинет

Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ обявиха, че няма да правят кабинет, ако има възможност да се гласува с хартиена бюлетина", посочи Атанасова.

Тя допълни, че коалиция с БСП няма и дори има решение на ГЕРБ по темата – „има по различни теми мнозинства, които се формират“.

„Няма нищо по-нормално партии от едно европейско семейство – „Европейската народна партия“, ние и „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ можем да сме гръбнакът или заедно да съставим правителство. След като ние сме в това европейско семейство – как може да не намерим теми, по които да си говорим, така че да имаме редовно правителство“, заяви Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,.

„Ние на срещата с „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ заявихме, че сме готови на разговор по всякакви теми. Ние подкрепихме антикорупционните закони. Има ценности и възможности този диалог да продължи“, допълни тя.

ГЕРБ ще представи предложенията за членове на Министерския съвет след връчването на мандата от президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Последвайте канала на

Десислава Станева
568 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
PaulaFox

2022.12.02 | 12:31

11
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 22 години съм) Секс модел съм) Обикновено продавам моите XXX снимки. Днес можете да ги видите безплатно. Ето връзката ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)
гост

2022.12.02 | 09:49

2
мирише и от долу и от горе общата на НСО .
На кого беше гост _ На Десито ли?

2022.12.02 | 12:12

10
Ми не си завирай гагата там...
гост

2022.12.02 | 09:49

1
мирише и от долу и от горе общата на НСО .

2022.12.02 | 12:11

9
Ми не си завирай гагата там...

2022.12.02 | 10:14

5
ГЕРБ СА ОБЕЩАЛИ ТАЙНО НА ЙОРДАН ЦОНЕВ ДА ГО НАПРАВЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДПС

2022.12.02 | 12:10

8
Този врачкува със задна дата.

2022.12.02 | 10:14

7
ГЕРБ СА ОБЕЩАЛИ ТАЙНО НА ЙОРДАН ЦОНЕВ ДА ГО НАПРАВЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДПС

2022.12.02 | 10:14

6
ГЕРБ СА ОБЕЩАЛИ ТАЙНО НА ЙОРДАН ЦОНЕВ ДА ГО НАПРАВЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДПС
!!!

2022.12.02 | 09:59

4
Напротив, банкянска слугиньо, дето лижеш задника на СИКаджийския си главатар, който ограби и срути България! Напротив, простакесо Десо от Дулово! Върнахте измамите, върнахте дописваните, фалшиви и подправяни протоколи, защото само така досега "печелехте" избори! Че пък много си гадна, много противна и много мръсна ма, Десо! По душа си по-мръсна, отколкото физически! И винаги ще смърдиш на мръсотия, винаги, докато мърдаш, Просаткесо Десо!
Емѝ...

2022.12.02 | 09:54

3
Не сте. Отново превърнахте изборите в покупко-продажба на мангалския вот.

Добави коментар

Водещи новини